Frågor

Vad kostar Prime Video per manad?

Vad kostar Prime Video per månad?

Amazon-kund, vi ger dig en gratis 30-dagars provperiod med Prime. Endast 59,00 kr/månad efter din provperiod. Avsluta när som helst.

Vilket vin är godast?

Bästa röda vinet – redaktionens 13 favoriter!

  • 1 Borgogno, Italien, Piemonte, Langhe.
  • Amazin’, USA, Kalifornien.
  • 4 Baron de ley, Spanien, Rioja, nr 2525, 119 kr.
  • 19 Crimes, Red Wine, 2019, South Eastern Australia, nr 73968, 99 kr.
  • 8 La Corte del Pozzo, Italien, Venetien, nr 2340, 95 kr.

Hur mycket kostar Prime?

En prenumeration på tjänsten kostar idag dagsläget 5,99 € i månaden, vilket i skrivande stund motsvarar dryga 61 svenska kronor. Det kan jämföras med Netflix som just nu kostar mellan 89-159 kr/månaden, eller HBO nordic som ligger på 109kr/månaden. Bara priset gör därför tjänsten till ett attraktivt val.

Vilket vin ska man köpa?

Om man vill vara lite modig och prova någonting nytt, rekommenderar vi en Cabernet Sauvignon från Chile, eller kanske en Pinot Noir. Det finns också många olika röda viner från Portugal som är väl värda ett försök. Det kan vara kul att överraska sina vänner genom att dyka upp med ett oväntat rödvin.

Vilket vin ska jag köpa?

Prova dig fram mellan olika druvsorter, exempelvis Pinot Noir, Syrah (eller Shiraz), Tempranillo om du föredrar rött vin eller Chardonnay, Riesling eller Muskat om du tycker om vita viner. Jämför druvorna med varandra och försök att känna skillnader. Bestäm dig för din bästa smakupplevelse.

Finns Amazon Prime Video i Sverige?

Amazon Prime Video finns tillgängligt i Sverige och hundratals andra länder. Tjänsten har existerat i USA i olika former ända sedan 2007, men det var först i december 2016 som en fullskalig global lansering gjordes.

Kan man ha Amazon Prime i Sverige?

Amazons prenumerationstjänst Amazon Prime har funnits länge, men nu har tjänsten äntligen lanserats officiellt på den svenska marknaden. Mot en månatlig kostnad får du tillgång till ett gäng fina tjänster och fördelar, som snabbare och gratis leveranser, prisbelönta filmer och serier, utvalda erbjudanden och mer.

Share this post