Frågor

Vad kostar ett biobesok?

Vad kostar ett biobesök?

Biopasset kostar 149 kr och gäller alla föreställningstider och alla dagar på alla utvalda filmer så länge filmen visas på bio.

När öppnar Biosalongerna?

Filmstadens biografer öppnar igen den 1 juni. Äntligen – snart kan biosalongerna släppa in upp till 50 personer.

Vad innebär guldmedlem filmstaden?

Det antal intjänade poäng och poänggivande besök du gör under det här året är det som avgör din medlemsnivå kommande år. Så fort du har samlat in 1500 nivågrundande poäng eller gjort 10 poänggivande besök under ditt medlemsår uppgraderar vi dig till Guldmedlem.

Vilken tid släpper filmstaden biljetter?

Vi släpper biljetter till kommande vecka på onsdagar. Biljetter till premiärer kan ibland släppas tidigare. Håll utkik på www.filmstaden.se/nyheter. Här skriver vi om veckans väntade biljettsläpp, eventuella förköp, premiärer eller säsongsbetonade biljettsläpp.

Vad kostar en biobiljett barn?

Biobiljetterna kostar 110kr för vuxna och 90kr för barn.

Vad finns på bio?

Aktuellt på bio

  • Artikel Oscarsgalan – Se åtta Oscarsnominerade filmer för 99 kr styck!
  • Premiär 20 mars Harry Potter och dödsrelikerna – del 1 – Klassiker.
  • Premiär 25 mars Ambulance.
  • Premiär idag Licorice Pizza.
  • Premiär idag Rabbit Academy.
  • Premiär idag Jag är Zlatan.
  • Artikel Veckans premiärer och biljettsläpp vecka 11.

När öppnar SF bio igen?

Det är med stor glädje vi kan informera om att vi återigen öppnar våra biografer och välkomnar er tillbaka till biomörkret den 1 juni. I linje med de rådande restriktionerna kan vi välkomna 50 personer per salong.

När öppnar SF bio Gävle?

Nu står det klart att Filmstaden Gävle äntligen öppnar igen 1 april 2022. Är du inte redan medlem i Filmstaden? Bli det här för att följa arbetet med att återinviga biografen och ta del av erbjudanden.

Hur mycket kostar en mellan läsk på filmstaden?

Men från och med 14 april ska en mellanläsk och en stor popcorn kallas ”Superklassiker” och kosta 69 kronor, enligt ett internt mejl som Nöjesbladet tagit del av.

Hur reserverar man biobiljetter?

Varför kan jag inte reservera biljetter? Vi har tagit bort möjligheten att förboka biljetter. Detta för att undvika att det blir trångt i våra foajéer innan filmvisning. Köp gärna era biobiljetter i förväg genom vår hemsida eller i Filmstadens app.

Finns det kameror i biosalongen?

Vi har trygghetskameror på vissa av våra biografer. Kamerornas syfte är att du som besökare ska känna dig trygg och för att vi ska kunna förebygga och utreda brott.

Vad kostar Bio i Norge?

Ännu dyrare Högprislandet Norge hamnar långt efter – där kostar en biobiljett runt 67 svenska kronor. – Men i Norge har de inte mer än två procents avgift och ingen moms på sina filmer. I Sverige har vi sex procents moms och tio procent i SFI–avgift, säger Jan Bernhardsson.

Vad kostade en biobiljett 1979?

En kopp kaffe för en och femtio, en biobiljett för tre kronor. Den mest populära bilen för bara 15 000.

Vad kostade bio 1971?

Utelunch – Pris 1971: 7,75 kr. Borde ha kostat i dag: 54 kr. Pris 2012: 76 kr.

Share this post