Ny

Vad betyder misstankar?

Vad betyder misstankar?

misstanke i ordbok från 1870 Betydelse: Förmodan om en persons olofliga, brottsliga eller fiendtliga afsigter, förehafvanden eller handlingar, eller att något icke är hvad det bör vara eller hvad det utgifves för.

Vad betyder åter?

Åter betyder i stort sett samma sak som tillbaka.

Vad betyder sprakar?

Ordet spraka är en synonym till knattra och knaka och kan bland annat beskrivas som ”låter med små skarpa smällar, knastrar”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av spraka samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder vräka?

Ordet vräka är en synonym till avhysa och förvisa och kan bland annat beskrivas som ”kasta, hiva eller knuffa omkull ett stort eller tungt objekt (med stor kraft)”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av vräka samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder bjuda?

Ordet bjuda är en synonym till bjussa och servera och kan bland annat beskrivas som ”ge något utan kostnad; betala istället för någon annan”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av bjuda samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder eftersläntrare?

Eftersläntrare betyder ungefär detsamma som sölare.

Ordet misstanke är en synonym till intuition och ovisshet och kan bland annat beskrivas som ”aning om något negativt”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av misstanke samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder att torka ut?

Vad betyder torka ut? Torka ut betyder upphöra att rinna.

Vad betyder att våga?

Våga betyder ungefär detsamma som sätta på spel, även att ondulera.

Vad är oråd?

Oråd betyder ungefär detsamma som fara.

Vräkning innebär att den boende inte längre får bo kvar och därför tvingas lämna sin bostad. Den vanligaste orsaken till vräkning är obetalda hyror, men vräkningen kan också bero på att man stör de andra hyresgästerna eller att boendet används till att utföra olaglig verksamhet.

Vad är Kälta?

Kälta betyder i stort sett samma sak som tigga om.

Vad betyder avstå?

Avstå betyder avsäga sig.

Share this post