Ny

Ar kar i Sofia?

Är kär i Sofia?

Det höll inte för Sofia Lundblad och Magnus Bergquist i ”Gift vid första ögonkastet”. Men nu har en av dem hittat en ny kärlek. – Jag är kär, säger Sofia Lundblad till Nöjesbladet. Sofia Lundblad, 31, och Magnus Bergquist, 32, fattade tycke för varandra direkt i årets säsong av ”Gift vid första ögonkastet”.

Vem är PT FIA ihop med?

I en intervju med Aftonbladet uppger stjärnkocken Tareq Taylor att han är tillsammans med Sofia ”PT-Fia” Ståhl. Expressen har tidigare rapporterat om att Tareq Taylor och Sofia Ståhl funnit kärleken i varandra. Nu bekräftar tv-kocken Tareq Taylor kärleken i en intervju med Aftonbladet.

Vem har Tareq träffat?

Tidigare i höstas bekräftade även tv-profilen för Aftonbladet att han skilt sig. Och enligt flera uppgifter till Hänt uppges Tareq nu ha träffat en ny. Det handlar om den uppskattade träningsprofilen och tv-profilen Sofia Ståhl, 33 – även känd under namnet ”PT-Fia”.

Vem har PT FIA barn med?

Tareq och Kristina var gifta i hela 26 år och har en dotter tillsammans. För Femina berättade Tareq förra året om hur han och hustrun hade träffats på en restaurang där han jobbade extra, men att hon vid tillfället hade en pojkvän. Något år senare fick han höra att hon var singel.

Har Tareq Taylor separerat?

Metro Mode 31 January 2022 Stjärnkocken och tv-personligheten Tareq Taylor och läraren Kristina Taylor går skilda vägar efter ett 26 år långt äktenskap. Under torsdagen skickade de in en ansökan om skilsmässa till tingsrätten.

Har Sofia Ståhl barn?

OM SOFIA ”PT-FIA” STÅHL Familj: Dottern Edith, 3,5 år. Gör: Driver en av Sveriges största hälsobloggar Sofia ”PT-Fia” Ståhl, föreläsare, programledare för Lyckomaten och gör podden Ofiltrerat.

När spelas Trädgårdstider in 2021?

Så målet är att vi ska kunna ha semester i vår trädgård och till och med låta andra människor ha semester i vår trädgård. Men en glad nyhet är att den nya säsongen av ”Trädgårdstider” dyker upp i tv-rutan lite tidigare än förra året. – Den 22 februari är premiären. Så det är lite tidigare i år .

När skilde sig Tareq Taylor?

september 2021Tareq Taylor / Skilsmässodatum

Var bor PT Fia?

Bor:Stockholm med dottern Edith, 2 år. Gör:Hälsoprofil, programledare, influencer, föreläsare, författare och personlig tränare.

Varför skilde Tareq Taylor sig?

För Tareq var det kärlek vid första ögonkastet, men Kristina behövde lite mer övertalning. Efter att de dejtat i två månader friade han och två år senare gifte sig paret utanför Perth i Australien. De har en 17 år gammal dotter tillsammans. Makarna har nu begärt att skilsmässan ska godkännas utan betänketid.

Hur många barn har Sofia Ståhl?

OM SOFIA ”PT-FIA” STÅHL Familj: Dottern Edith, 3,5 år.

När är Trädgårdstider 2022 inspelat?

Då har Trädgårdstider premiär 2022 Första programmet sänds på SVT1 klockan 20 den 22 februari. Det betyder att programmet drar igång en hel månad tidigare än förra året. Sannolikt är ändringen helt i linje med tittarnas lust att gå ut i trädgården och dra igång med vårens arbete. Vi älskar ju våra trådgårdar.

Share this post