Trendig

Hur manga kalorier ar det i en sushirulle?

Hur många kalorier är det i en sushirulle?

Din typiska 6-delade sushirulle innehåller mellan 200-250 kalorier. Sushi makirullar med fisk, grönsaker och utan extra såser har lägst kalorivärde, som avokadorullen.

Är pizza snabbmat?

Givetvis kan man äta en pizza ibland, men man ska vara medveten om vilka val man gör. För det är faktiskt skillnad på snabbmat och snabbmat. För genom att välja ”rätt” snabbmat kan du spara upp till 1500 kcal per måltid.

Hur många kalorier i California Rolls?

Tillbehör

Kcal 77,60
Protein 2,02 g
Fett (varav mättat) 2,98 g (0,64 g)
Kolhydrater (varav sockerarter) 8,17 g (6,78 g)
Fiber 0,54 g

Hur många kalorier är det i 10 bitar California Rolls?

Det finns 328 kalorier i California Rullar (10 ).

Hur många kalorier är det i misosoppa?

Det finns 84 kalorier i Misosoppa (1 kopp).

Vilken Sushibit är nyttigast?

Maki är en annan populär sushirätt, som innehåller sushiris, fisk och torkat sjögräs. En bit Maki innehåller 48 kalorier, vilket innebär att en rätt på sex bitar motsvarar cirka 280 kalorier. Om ni vill spara in på kalorierna kan ni välja att avstå från det vita riset för att istället köra på brunt ris.

Är pizza eller hamburgare nyttigare?

Om du vill äta så kalorisnålt som möjligt så är det altså cheeseburgaren du ska välja. Om du däremot försöker minska på ditt intag av natrium, så är pizzan ett bättre val. Du kan även besöka våra exempel på nyttig pizza eller nyttig hamburgare.

Hur många kalorier i en avokado sushi?

Avokado Nigiri

Kcal 51,08
Protein 0,8 g
Fett (varav mättat) 2,6 g (0,46 g)
Kolhydrater (varav sockerarter) 6,6 g (0,19 g)
Fiber 0,71 g

Hur många Sushibitar är en portion?

En portion består vanligtvis av sex bitar, var och en ca 2-3 ″ i längd. Temaki: Detta är sushi som har rullats för hand till en konform. Varje handrulle är cirka 4 cm lång.

Är det socker i misosoppa?

Misopasta (97%): ((sojabönspasta, vatten, sojabönor, ris, salt), vatten, socker, salt, alkohol, algextrakt (algextrakt, sötningsmedel (matitolsirap, sorbitolsirap), alkohol, salt, förtjockningsmedel (xantangummi)), jästextrakt. Torkad garnering (3%): (Torkat sjägräs, torkad salladslök).

Var kan man köpa Miso?

Misopasta Vit 500g Sakura | Handla online från din lokala ICA-butik.

Hur många kalorier är det i California Rolls?

Hur mycket väger 12 bitar sushi?

Om vi säger att en bit sushi väger cirka 35 gram, så väger 6-7 bitar cirka 245 gram, och innehåller alltså cirka 270 kcal. Färdigblandad misosoppa finns inte med i databasen, men däremot finns misopasta.

Share this post