Frågor

Vad ar en driftstorning?

Vad är en driftstörning?

Det är oförutsedda eller planerade händelser som stör nätet, och med andra ord gör att du får problem att ringa, surfa eller se på tv.

Vad är det för fel på Google?

Flera av Googles tjänster ligger nere. Användare i hela världen rapporterar in problem med bland annat Gmail, YouTube och Google Drive. Även Google Classroom ligger nere, där många skolor bedriver distansundervisning. Google bekräftar problemen.

Hur lång tid tar en driftstörning?

Ibland kan det upplevas ta lång tid innan en driftstörning åtgärdats. Detta menar Anna kan bero på flera olika saker och i synnerhet problemets komplexitet. – Först måste vi lokalisera problemet. Sen måste en tekniker vara tillgänglig som kan ta sig till platsen där problemet är.

Är det fel på 3 nätet?

3 (Tre) avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget. Besök Downdetector Methodology för att ta reda på mer om hur Downdetector samlar in statusinformation och upptäcker problem.

Varför kraschar Google?

Vissa Android-appar kan krascha så snart de öppnas. Dessa appar inkluderar Tumblr, Google Search, Waze, Tik Tok och några bankappar. För att säkerställa att dina appar inte kraschar när de startas, uppdatera både Google Chrome och Android System Webview när möjligt.

Varför funkar inte min Facebook?

Gå till facebook.com/login/identify och följ instruktionerna. Använd en dator eller mobiltelefon som du har använt tidigare för att logga in på ditt Facebook-konto. Sök efter det konto som du vill återställa. Du kan söka efter ditt konto per namn, e-postadress eller telefonnummer.

Varför funkar inte mitt 4g 3?

Starta om enheten. Öppna appen Inställningar och tryck på Nätverk och internet eller Anslutningar. Vad alternativet heter beror på vilken enhet du använder. Inaktivera wifi och aktivera mobildata och se om det blir någon skillnad. Om det inte fungerar inaktiverar du mobildata och aktiverar wifi igen.

Vad är problemet med Comhem?

Com Hem avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget. Besök Downdetector Methodology för att ta reda på mer om hur Downdetector samlar in statusinformation och upptäcker problem.

Vad är fel med internet?

Några av de vanligaste orsakerna är: Kabelavbrott – en kabel har grävts av eller skadats på något sätt. Stömavbrott – någon del av nätet får inte strömförsörjning. Fel på hårdvara – Någon teknisk utrustning är sönder och behöver ersättas.

Är det strul med BankID?

Om du har problem med ditt BankID bör du först testa det på test.bankid.com . Där kontrolleras om din installation av BankID säkerhetsprogram är OK och att ditt BankID är giltigt samt går att använda för identifiering och underskrift.

Varför har jag ingen täckning tre?

Då måste det vara något med telefonen i sig. Finns det en uppdatering till telefonen skulle jag testa det först och främst. Fungerar inte det så kan telefonen behöva skickas in på service. Detta kan du få hjälp med i en 3Butik eller genom att kontakta vår kundservice på nummer 0771 735 300.

Vad menas med videodata saknas?

Videodata saknas. Mediaomvandlaren måste startas om. Ibland hjälper inte det, utan kundsupporten måste kontaktas. Vissa av våra medlemmar som inte har Com Hem blir även utslängda och hamnar på IP-Onlys portal.

Vad har hänt med Com Hem?

Alla som idag är kunder hos Com Hem blir istället kunder hos Tele2. Och du hittar oss på tele2.se, i Tele2-butikerna och hos Tele2s kundservice.

Har Telenor problem idag?

Aktuella större driftstörningar Just nu är det problem at ta emot mail på bredband.net/webbmail. Felsökning pågår.

Är mitt nät nere?

Om det fasta internet ligger nere kan man ofta kolla den här sidan via mobilen – eller be någon annan kolla. Det finns förstås alltid en möjlighet att felet ligger i din utrustning, och ett generellt tips vid allt teknikkrångel är att göra en omstart.

Share this post