Allmänning

Ar ghd svenskt?

Är ghd svenskt?

Ghd är brittiskt och kommer från Leeds och grundades 2001 av Martin Penny. Stefan Lundström som är vd i Sverige för Ghd, tog märket till Sverige 2007.

Är ghd bra?

Test: ghd Platinum – Bra resultat till högt pris Den fungerar så att vardera platta är indelad i tre olika värmezoner, vilket gör att plattången kan hålla konstant och jämn värme över hela plattorna. Detta är, enligt ghd, skonsammare för håret och du ska bara behöva dra med plattången en gång för att få bästa resultat.

Vilken är den bästa ghd plattången?

ghd Gold Professional Styler – BÄST I TEST PLATTÅNG En plattång som ger snabbt och snyggt resultat – perfekt för den som vill göra stylingen enkel. Här går det undan! ghd Gold Professional Styler är en av de snabbaste plattängerna vi testat.

Varför ghd?

Den traditionella användningen av en plattång är att räta ut ojämnheter och mindre lockar i ett hår som man vill ha helt rakt och blankt, och enligt experterna gör GHD V Gold Mini Styler detta riktigt bra – håret blir både slätt och glansigt, och det ser friskt ut. Modellen har dock även andra användningsområden.

Vad är GHD en förkortning av?

Ghd står för ” Good Hair Day” och det är något Ghds produkter levererar dag efter dag, användning efter användning.

Varför startar inte min GHD plattång?

Liksom andra ghd-plattänger håller den temperaturen 185 grader, och den justerar värmen fem gånger per sekund för att se till att temperaturen är den rätta. Uppvärmningen är för övrigt en snabb historia, tången värms upp på endast 15 sekunder, och den piper för att meddela när den är klar.

Vilken plattång använder frisörer?

Innehållsförteckning

  • GHD Gold Styler – Bästa plattången.
  • Cloud Nine Original Iron – Bra plattång.
  • GHD V Gold Classic Styler – Mycket bra val.
  • OBH Nordica 3099 Björn Axén Tools – Mest prisvärd.
  • GHD Platinum Plus Styler – Bästa Premiumval.
  • Gama CP1 – Bästa Budgetval.
  • Remington S9100 ProLuxe – Mycket prisvärd.

Varför blinkar min ghd plattång rött?

Rött fast ljus: Denna statuslampa indikerar ett programfel. Om orsaken är ett programfel kan det hända att felet visas på plottern. Strömmen behöver tas bort för att rensa felet. Som ett felsökningssteg är det bäst att uppdatera plotterns programvara till den senaste versionen.

Vilken ghd ska man välja?

Bäst i test blev GHD IV Styler som fick 5 av 5 poäng och omdömet; ”GHD är i en klass för sig. Plattången är lyxig och ger perfekt rakt hår i ett enda drag. Den är mycket dyrare än de övriga produkterna i testet, men värd varenda öre.” På andraplats kom OBH Nordica 3099 med 4 av 5 poäng.

Vad är ghd en förkortning av?

Varför startar inte min ghd plattång?

Varför blinkar min GHD plattång rött?

Share this post