Populära

Vad sager Marshall PAW Patrol?

Vad säger Marshall PAW Patrol?

Marshall är en dalmatin som gillar att göra saker. Han tycker allt är spännande men kan ibland vara lite fånig. Till de andra PAW Patrol hundarna säger han alltid ”Jag mår bra”, så det är fint.

Vad heter alla PAW Patrol hundar?

Paw Patrol är Nickelodeons populära nya animerade serie. I Paw Patrolfår vi följa de modiga hundvalparna Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma och Skye – som leds av den tekniskt intresserade pojken Ryder.

Vad heter katten i PAW Patrol?

Få ett helt lag med PAW Patrol figurer med den här Kitty Catastrophe figursatsen. Satsen är en perfekt present till ett fan av TV-serien, och levereras innehållande 8 samlingsfigurer. Lägg till Chase, Mashall, Rubble och Skye, samt den listiga katt-versionen av varje valp till din samling.

Vad heter pojken i PAW Patrol?

Paw Patrol är Nickelodeons nya animerade serie som handlar om de 6 hjältemodiga valparna Marshall, Chase, Skye, Rocky, Rumble och Zuma och pojken Ryder som är deras ledare. Valparna jobbar hårt med att skydda sitt samhälle med hjälp av pojken Ryder. Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!

Vart ser man Paw Patrol?

PAW Patrol | SVT Play.

Vad heter polisen i PAW Patrol?

PAW Patrol-leksaker till barn (2-7 år) Marshall är en hund som är brandman och sjukvårdskunnig, Skye flyger sin räddningshelikopter, Chase är polis och spårhund och Zuma är expert på att rädda nödställda i vatten.

Vad heter staden i PAW Patrol?

Medan en valp måste möta sitt förflutna i Adventure City, får teamet hjälp av en ny allierad, den kunniga taxen Liberty. Tillsammans, beväpnade med spännande nya prylar och utrustning, kämpar PAW Patrol för att rädda invånarna i Adventure City!

Vem sänder Paw Patrol?

Nick Jr:s utbud består av pedagogiska och underhållande serier för de allra minsta, bland annat Dora Utforskaren, Bubble Guppies och Paw Patrol. Kanalen sänder dygnet runt och alla program är dubbade till svenska.

Share this post