Populära

Hur manga levlar finns det i Candy Crush?

Hur många levlar finns det i Candy Crush?

Han har nämligen designat de flesta av de första 150 nivåerna i Candy Crush Saga, inklusive den mest ökända av dem. ”Även om jag väldigt sällan berättar att jag har skapat banan har jag blivit tillfrågad minst ett dussin gånger om jag kan hjälpa till att klara den”, berättar Nyblom.

Vilket land kommer Candy Crush ifrån?

Candy Crush Saga är ett pusselspel producerat av det svenska företaget King. Spelet fanns först endast på Kings hemsida men släpptes på Facebook den 12 april 2012. Det portades 14 november 2012 till iOS, Android, Fire OS, Windows Phone och Tizen.

Vilka har gjort Candy Crush?

Öppen och ödmjuk. Sebastian Knutsson, grundare till spelbolaget King och kreatören bakom världssuccén Candy Crush Saga, personifierar företagets ledord när han inte riktigt vill kännas vid att kallas för spelgeni.

Hur många spelar Candy Crush i Sverige?

Totalt har våra spel sammanlagt 190 miljoner aktiva spelare.

Hur många har laddat ner Candy Crush?

Candy Crush kapitaliserade inledningsvis kraftigt på efterfrågan och växte sina aktiva användare till 273 miljoner under årets första tre månader. Men under det andra kvartalet föll antalet spelare tillbaka med 2 miljoner, visar Activison Blizzards rapport, till totalt 271 miljoner.

Hur många nedladdningar har Candy Crush?

Breakits event. Kings senaste spel Candy Crush Friends Saga noterar miljontals nedladdningar under den första veckan. Intäkterna är dock sämre än sina föregångare, rapporterar Sensortower. Under första veckan sedan lanseringen laddades spelet ned över tio miljoner gånger.

Hur gammalt är Candy Crush?

Själva grundspelet Candy Crush släpptes till spelportalen King.com i mitten av år 2011. Då hade spelet ett mycket enkelt upplägg med endast en nivå.

Vad har hänt med Candy Crush?

Har Candy Crush uppdaterats? Även om uppdateringar vanligtvis släpps för att åtgärda fel, hamnar ibland något annat på att röra sig. Om våra problem har börjat så snart vi installerar en speluppdatering är det första vi kan tänka oss att den nya versionen har kommit med ett fel som åtminstone påverkar oss.

Hur får man mer liv på Candy Crush?

För att fixa fler liv snabbare kan du lura spelet så här i Ios (instruktioner för Android längre ned):

  1. Öppna Inställningar -> Allmänt -> Datum och tid.
  2. Avaktivera ”Ställ in automatiskt”.
  3. Ställ fram datumet till i morgon.
  4. Öppna Candy Crush och vänta tills du ser att du har fullt antal liv igen (börja inte spela).

Vad är Sockerstjärnor Candy Crush?

När ser jag det? Sockerstjärnor är lite ”extra dold”, som vissa spelare inte ens kommer märka. Om du inte ser dem när du får en superhög poäng, oroa dig inte – det betyder att Sockerstjärnor inte är aktiva. Fortsätt spela, avklara nivåer och njut av din resa.

Hur många banor finns det på Candy?

Och nya utmaningar behövs det sannerligen när King nu närmar sig byggandet av bana 3.000. Enligt speljättens statistik har Candy Crush-spelen laddats ned 2,7 miljarder gånger och de globala användarna har tillsammans spelat över 1.000 miljarder (!)

Varför går det inte att spela Candy Crush?

Om du har problem med laddning av spelet stänger du först av alla andra program eftersom de kan påverka spelets prestanda. Om problemet kvarstår bör du kontrollera att du har den senaste versionen av Adobe Flash Player. Klicka här om du vill ladda ned den senaste versionen till datorn.

Share this post