Allmänning

Hur mycket kan man ga ner i vikt med Modifast?

Hur mycket kan man gå ner i vikt med Modifast?

Hur mycket man går ner i vikt är individuellt Förutom längden på behandlingen inverkar även bl. a. ursprungsvikt, ålder, kön och mängden fysisk aktivitet. I forskningsstudier visar resultaten att man i snitt kan minska 1-2 kg per vecka med en strikt LCD-kur.

Är Modifast bra?

Efter bara en vecka hade min värk i kroppen nästan försvunnit helt och jag var så mycket piggare. Så har veckorna blivit till månader och jag mår så fruktansvärt bra i kroppen! Jag älskar Modifast och att det har gett mig livet och glädjen tillbaka! För att vara överviktig är fruktansvärt!

Hur många kalorier är det i Modifast?

Modifast LCD är en såkallad lågkaloridiet, denna typ ger mellan 216-862 kcal per dag, beroende på hur många måltider som ersätts.

Finns det socker i Modifast?

*236 ml Modifast RTD Chocolate: 22 gram socker (motsvarar 7 sockerbitar). Barer: *Modifast Caramel bar: 21 gram socker (motsvarar 7 sockerbitar).

Är Modifast farligt?

Modifast uppfyller således kraven i EU-direktiv (EU) 609/2013 såväl som Livsmedelsverkets föreskrifter om kompletta kostersättningar för viktkontroll SLVFS 2016:11. Modifasts måltidsersättningar (Ready to drink, bars) är också näringstäta men inte riktigt lika näringstäta som kostersättningar.

Kan man gå ner i vikt av måltidsersättning?

En måltidsersättning är bra att använda om man vill gå ned i vikt eller om man behöver ett mättande mellanmål, de kan därför också fungera bra att äta om du tränar. Vill du gå ned i vikt så behöver du antingen äta mer eller röra på dig mer. Dock är en kombination av båda två de mest framgångsrika.

Hur många påsar Modifast per dag?

Du skall äta 4 portionspåsar Modifast per dag och väljer själv hur du fördelar dem över dagen. Tänk på att du med hjälp av det breda smakutbudet kan skapa variation och växla mellan kalla och varma mål och glöm inte bort att dricka mycket vatten eller annan energifri dryck.

Share this post