Rekommendationer

Vad betyder verifiering pa Instagram?

Vad betyder verifiering på Instagram?

Verifieringen innebär att kontot i all säkerhet tillhör den offentliga person, företaget eller varumärket som har det. Det betyder också att Instagram har godkänt ansökan om att få kontot verifierat. Bocken finns för att höja tryggheten för Instagrams användare då det varit vanligt med fejkkonton under åren.

Så här ser ett verifierat konto ut: Den blåa bocken som syns under vissa profilbilder innebär att Instagram har bekräftat att kontot tillhör det varumärke, företag eller den offentliga person som har det. Bocken finns för att öka säkerheten för Instagrams användare och minska problemen med fejkkonton.

Vad innebär det att bli verifierad på TikTok?

När det gäller typen av verifierat konto visas det bredvid bock på TikTok-profiler. Om en profil visar inte märket under användarnamnet eller visar det någon annanstans i profilen (dvs. bio), det är inte ett verifierat konto. Endast TikTok tillämpar verifierade märken och de visas på samma plats varje gång.

Hur får man offentlig person på Instagram?

Den som vill ett steg närmare att räknas som en offentlig person eller kanske influencer på sociala medier kan nu ansöka om det – det görs enkelt via en inställning direkt i appen på Instagram.

Vad betyder verifiera?

Att verifiera betyder att pröva en sats och bevisa att den är sann. Man kunde säga att en teori är en verifierad hypotes. De logiska positivisterna betraktade verifierbarheten som ett kriterium på vetenskaplighet.

Hur får man en blå stjärna på Instagram?

Så här gör du för ansöka om att få den blå bocken på Instagram:

  1. Gå in på inställningar på ditt Instagram-konto.
  2. Lite längre ner hittar du ”Begär verifiering”.
  3. Gå in där och följ instruktionerna för hur du kan ansöka. Om du är under 18 år är det viktigt att du kollar med dina föräldrar innan du ansöker.

Share this post