Ny

Hur skriver man grattis till sin tjej?

Hur skriver man grattis till sin tjej?

Du har visat mig hur underbart livet kan vara och på din födelsedag vill jag visa dig min uppskattning. Älskling, grattis på din födelsedag, jag älskar dig! Älskling, att leva med dig är som att vandra runt i en dröm som jag inte vill bli väckt ifrån. På denna dag vill jag ge önska dig all världens kärlek och lycka.

Kan man önska Grattis på födelsedagen?

När någon fyller år är det alltid trevligt att önska dem grattis på sin födelsedag. Det är en gammal tradition här i Sverige och faktiskt också i resten av världen. Det är ett sätt att visa att man uppskattar personen. Självklart vill man då att hälsningen ska vara så bra som möjligt men det är inte alltid enkelt.

Kan du bli kär i dig på födelsedagen?

Grattis på födelsedagen min älskade och sötaste, inte en dag går färbi när jag inte tänker på dig och hur tomt mitt liv skulle vara om du inte var vid min sida. Att bli kär i dig var lätt. Att vara kär i dig är lättare. Grattis på födelsedagen. Jag kan inte vänta till nästa år.

Vad har du gjort på födelsedagen?

Grattis på födelsedagen! Du strör värme och solsken och skratt på Din färd. Ja, med Dig har vi fått en ljusare värld. Ett fyrfaldigt leve, ett kraftfull hurra, Jag vill utbringa nu på din födelsedag.

Vad skriva på lycka till kort?

Vad skriver man på bröllopskortet?

  • “Lyckönskningar till brudparet”
  • “Grattis på bröllopsdagen”
  • “All lycka till i framtiden”
  • “Hjärtliga gratulationer på bröllopsdagen”
  • “Steget är taget, löftet är givet, glädje för dagen, lycka för livet”
  • “Kärlek, lycka, harmoni alla dagar önskar vi”

Vad skriver man till en 70 åring?

Stort grattis på födelsedagen! Kom ihåg att du blir äldre med åren men att du inte behöver bli gammal för det. Om det är någon som kommer klara av att vara ung livet ut så är det du! Stora grattiskramar!

Vad skriver man på ett 50 års kort?

Ett stort fyrfaldigt leve till dina första 50 år på planeten. Helt otroligt vad mycket du lyckats åstadkomma och hur många äventyr som väntar. Stora grattiskramar önskar oss! Jag hoppas att jag har hälften av din livslust och framåtanda när jag fyller femtio.

Share this post