Trendig

Ar Renault Zoe en bra bil?

Är Renault Zoe en bra bil?

Bilen bjuder dock på mycket trevliga köregenskaper när vi rullar ut på motorvägen. Renault har jobbat bort en hel del av vägbullret, och Zoe är mer än en renodlad stadsbil. Planerar du laddstoppen är det inga problem med dagsturer på 50 mil, så pass komfortabel är den lilla bilen.

Hur långt kan man åka med en Renault Zoe?

Zoe har en räckvidd på 39 mil WLTP*. Med det klarar du de flesta av dina årliga resor och behöver inte känna stress eller oro över att elen ska ta slut. * Maximal uppnådd räckvidd under WLTP körcykeln (blandad körning) för ZOE Go-versionen med 15-tumsfälgar. WLTP (Worldwide Harmonized Light vehicles Test Procedure).

Vad kostar det att köpa loss batteri Zoe?

Det som lockar är att de börjat hamna i prisläget att det börjar bli ganska prisvärda, och när man numera kan köpa loss batteriet för ca 23-28 tusen kr så skulle man kanske kunna få en batteriköpt Zoe för småpegnar sett till totalen.

Hur långt går Renault Zoe 41 kWh?

Testet gör han genom att helt sonika försöka köra så långt som möjligt. Nya Renault Zoe är utrustad med ett batteri på 52 kWh, som ska ge en räckvidd på upp till 385 km. Att jämföra med gamla Zoe på 41 kWh och en räckvidd upp till 317 km (den fick Bjørn att klara 200 km i ett vintertest).

Vad kostar det att äga en Renault Zoe?

Billigast att äga är Renault Zoe med en ägandekostnad på 3 569 kronor per månad, följt av Toyota Yaris som har det lägsta inköpspriset. Skillnaden att äga den dyraste mot den billigaste bilen i jämförelsen är hela 14 612 kr i månaden. – Det är förvånansvärt stora skillnader i ägandekostnader.

Vad kostar Batterileasing?

Köparna måste måste hyra batteripaketet separat, något som till exempel kostar 799 kronor i månaden för 1.250 mil om året. Det här håller bilens inköpspris nere, enligt Renault, och samtidigt får köparen en garanti för att batteripaketet inte försämras under en viss nivå.

Hur fungerar Renault Batterihyra?

Garanti på batteriet med batterihyra: litiumjonbatteriet hyrs separat med en batterigaranti som gäller under hela hyreskontraktet. Läs mer på www.renault.se. Garanti på batteriet med batteriköp: 160 000 km på åtta år, vilket som inträffar först, och minst 66% laddkapacitet garanterad under garantitiden.

Hur många mil kan man köra med en elbil?

– I genomsnitt kör vi endast runt 3 – 5 mil per dag, och räckvidden för de flesta elbilar är 30 – 40 mil på en laddning, säger hon. Elbilen har många fördelar, inte bara för klimatet utan också för den personliga komforten.

Vad menas med Intens Batteriköp?

Vid Batterihyra: Minst 75% laddkapacitet garanterad första 10 år-minst 60% efter 10 år. Ingen risk på batterirestvärde // Vid Batteriköp:8 år/160.000 km – Minst 66% laddkapacitet garanterad. Kunden står för batterirestvärde.

Hur länge håller ett batteri Renault Zoe?

Med en Renault Zoe kan du till exempel köra upp till 393 km på en laddning (WLTP*). Det täcker dagsbehovet för de flesta. Din körteknik, var och hur fort du färdas har också en viktig inverkan på räckvidden.

Hur mycket el drar Renault Zoe?

Renault Zoe De är inte heller en dålig sak när det gäller effektivitet, Zoe använder 16,5 kWh per 100 km. Laddnings-kostnaderna är 0,1575 kronor per km eller 1,57 kronor per mil.

Share this post