Ny

Varfor Mobelpolish?

Varför Möbelpolish?

MP52 Möbelpolish är ett rengörande polermedel som används för att blanka och matta möbler ska återfå sin glans. När du vill ha ett rent, blankt och smutsavvisande resultat.

Vad är Möbelpolish?

Självverkande polermedel som polerar, rengör och skyddar behandlade ytor i ett moment. Passar både blanka och matta möbler som behöver poleras upp och återfå sin glans. Ger ett rent, blankt och smutsavvisande resultat även på kakel, marmor, och plastytor.

Hur vet man om trä är lackat?

Med en olja kommer ytan att behålla den genuina träkänslan, där du kan känna strukturen från träet. Det gäller även om du väljer en vaxolja eller hårdvaxolja. Lacken kommer istället att göra att ytan upplevs som hårdare och mer jämn – förutsatt att ett grundligt förarbete gjorts.

Hur ofta ska man impregnera soffa?

Vi rekommenderar alltid våra kunder att impregnera sin soffa innan användning för att få ett gott skydd mot smuts och fläckar. Detta kan upprepas med tiden om man känner att resistensen mot vätska försämrats. Testa gärna med att skvätta lite rent vatten på soffan och se hur den reagerar.

Kan man olja lackat trä?

Lackat trä Lackade träytor är betydligt tåligare mot spill än vad oljade, såpade och vaxade ytor är. Men med tiden behöver även den lackade ytan fräschas upp. Möbelpolish polerar man in med en mjuk trasa, repor i lacken poleras bort på ett enkelt och smidigt sätt, och smuts löses upp och fastnar i trasan.

Var kan man köpa Möbelpolish?

Möbelpolish MP52 250 ml | ÖoB.

Hur vet man om bordet är lackat eller oljat?

Vid daglig användning kan man rengöra bordet med lite Grumme såpa utblandat med vatten. Underhåll av olja: Din möbel är oljad när den levereras så du kan använda den direkt utan åtgärd. När ytan ser torr ut kan den oljas om ganska enkelt, vanligtvis räcker det en eller två gånger per år.

Kan man måla på en lackad yta?

Att måla på klarlackade ytor,blir inte bra. Man måste slipa bort all klarlack innan,och sedan tvätta noga.

Hur impregnerar man en soffa?

Vardaglig skötsel En bra start är att impregnera din soffa innan du börjar använda den. På så vis skapar du ett bättre skydd mot både smuts och väta. Impregnera gärna din soffa med jämna mellanrum, men se till att rengöra soffan ordentligt innan.

Share this post