Frågor

Hur ar det att jobba pa Amazon?

Hur är det att jobba på Amazon?

Finns positiva saker Om arbetsbördan minskar eller arbetsgivaren är missnöjd kan sms:en med jobberbjudanden plötsligt upphöra. Hon jobbar natt och passen är oftast kring tio timmar och hon har en längre rast på en halvtimme varje natt. Trots de tuffa villkoren tycker hon att det finns positiva saker med arbetsgivaren.

Hur många jobbar för Amazon?

Amazon (företag)

Bransch AI Cloudtjänster E-handel Maskinvara
Tjänster Alexa Internet, Amazon.com, Amazon Kindle, Amazon Studios, Amazon Web Services, Audible.com, IMDb, Lovefilm, Twitch
Antal anställda ~1 298 000 – 2020
Historia
Grundat 5 juli 1994

Är svenska Amazon säkert?

Därför går nu Elsäkerhetsverket ut och varnar för att handla på plattformen. Testerna visar att det är en hög risk att handla av Amazon i dagsläget, men vi får väl helt enkelt se hur de reagerar när vi får kontakt med dem, säger Martin Gustafsson, inspektör på Elsäkerhetsverket, till TV4.

Coronapandemin har gjort att Amazons omsättning ökat i och med att fler har handlat via nätet. Arbetstempot blev därför högre och företaget betalade 20 kronor extra i timmen. – Jag fick då motsvarande 145 kronor i timmen, jämfört med min vanliga lön på 122 kronor.

Hur mycket tjänar man om man jobbar på Microsoft?

Snittlönen: 84.133 kronor Microsoft Sveriges senaste årsredovisning avslöjar att bolaget har 557 anställda. I genomsnitt tjänade de 84.133 kronor i månaden, före skatt, enligt årsredovisningen. I siffran ingår även chefer och ledning, vilket drar upp siffran.

Hur mycket tjänar man på Google?

Etta på listan är Google där den genomsnittliga månadslönen är 141 400 kronor. Det är en rejäl ökning från året innan då snittlönen var drygt 108 000 kronor i månaden. Google är inte ensamt om att ha månadslöner på över 100 000 kronor i Sverige.

Hur är det att jobba på Microsoft?

Att arbeta på Microsoft är inspirerande. Varje dag samarbetar vi med människor från hela världen för att skapa förändring. Vi jobbar i en innovativ miljö med en arbetsfilosofi som vi kallar The new world of work. Med det menar vi att arbete inte är en plats, utan något man gör.

Share this post