Blogga

Hur gamla ar alla i Pretty little liars?

Hur gamla är alla i Pretty little liars?

Lucy Hale – Aria Montgomery Lucy Hale är 31 år gammal.

Hur gammal var Alison i PLL?

Shasha Pieters som spelar Alison var endast 12 år gammal när de spelade in seriens pilotavsnitt 2008. Pieters var egentligen tänkt att spela Hanna men producenterna tyckte att hon såg för ung ut för att spela snattare.

Var kan jag titta på Pretty little liars?

Se Pretty Little Liars – Streama tv-serier | HBO Max.

Är Ezra Fitz A?

Kysste Emily Fields (avslöjad) Fick CeCe Drake kickad från college (avslöjad) Hon lever, men gömmer sig för “A” (avslöjad) Kan ha varit i ett förhållande med Ezra Fitz.

Vem är AD i Pretty little liars?

Så vem är A.D? A.D är …. Spencers tvilling, Alex Drake. Mary Drake fick alltså tre barn, Charlotte, Spencer och Alex.

I vilken stad utspelar sig Pretty little liars?

”Ny stad. Nya hemligheter. Nya små lögnare.” Det är taglinen för nya serien ”Pretty Little Liars: Original Sin” som blir en nytolkning av det populära tonårsdramat. Serien utspelar sig i arbetarstaden Millwood, som tjugo år tidigare drabbats av tragiska händelser.

När får man reda på att Mona är A?

4. I det sista avsnittet av säsong 2 får vi reda på att Mona Vanderwaal är A och är den första som avslöjades. I böckerna är det Mona som är skurken men i serien har man sedan valt att gå en annan väg.

Finns PLL på HBO?

Pretty Little Liars: The Perfectionists är precis som originalserien en Freeform-serie. HBO Nordic har köpt de svenska rättigheterna och börjar sända ungdomsserien den 21 mars. De sju PLL-säsongerna finns redan nu på streamingplattformen för den som vill återbekanta sig med Alison DiLaurentis och Mona Vanderwaal.

Hur många säsonger är det i Pretty little liars?

7Pretty Little Liars / Antal säsonger

I vilket avsnitt får man reda på vem A är?

OBS! Spoilers om vem som är A förekommer i texten, läs inte vidare om du inte är ikapp med USA-visningarna! För enligt ”Pretty Little Liars”-skaparen Marlene King får man i sjunde avsnittet av fjärde säsongen, ”Crash and Burn, Girl” (som också är titeln på en Robyn-låt), veta A:s identitet för allra första gången.

Vad händer i Pretty little liars?

Det finns flera fantastiska stunder i serien som vi aldrig kommer att glömma, här är tio av dem.

  • När Emily kommer ut till sin pappa. Säsong 1, avsnitt 11.
  • Hanna och Caleb tältar.
  • Mona är ”A”
  • När Spencer tror Toby är död.
  • Alison lever.
  • Ezra erkänner att han skriver en bok.
  • Melissa berättar sanningen.
  • Dockhuset.

Hur slutar Pretty little liars?

I slutet fick vi se hur Mona på något sätt (om det nu var på riktigt eller i hennes huvud) lyckats få Mary och Alex till Paris där hon höll dem gömda i sitt egna dockhus medan resten av tjejerna gick vidare med sina liv. Hur serien skulle sluta var något som teamet bakom Pretty little liars diskuterade länge.

Vem är AI PLL säsong 2?

I detta avsnitt tar Ezra av en mask på Aria, vilket teoretikerna menar är det Marlene King syftade på. Man tror att A och Red coat är samma person, men i Pretty Little Liars är ingenting säkert. Något som däremot är säkert är att Aria hade på sig en röd kappa i serien innan Red Coat själv hade det.

Share this post