Blogga

Ar Johanna Moller fri?

Är Johanna Möller fri?

2017 dömdes Rajabi till 14 års fängelse, för mord och försök till mord, medan Möller fick livstidsfängelse för anstiftan till mord på sin pappa, och dessutom dömdes för att ha mördat sin make. I hovrätten 2018 frikändes Johanna Möller för mordet på maken, men resten av tingsrättens dom slogs fast.

Hur många barn har Johanna Möller?

Arbogakvinnans barn Julia och David talar ut: ”Det var kaos” Johanna Möller dömdes, tillsammans med pojkvännen Mohammad Rajabi, för mord och mordförsök på sina föräldrar. Nu berättar hennes barn om relationen till mamman och Rajabi – och tiden innan och efter dådet mot morföräldrarna.

Vart kommer Johanna Möller ifrån?

Sommarstugemordet i Arboga skapade löpsedel efter löpsedel, där en person hade huvudrollen i ett av Sveriges mest uppmärksammade mordfall. Johanna Möller, som fick namnet Arbogakvinnan, dömdes till livstids fängelse för mord och mordförsök på sina föräldrar. Här kan du läsa mer om fallet.

Vart bodde Johanna Möller?

Johanna Möller är uppvuxen i Eskilstuna. Hon bodde som barn tillsammans med sina föräldrar och sina syskon. En av Johanna Möllers tidigare klasskompisar berättar om hur förvånad han blev när mordhistorien i sommarstugan började nystas upp.

Vem är Johanna Möllers nära anhöriga?

Johanna Möller dömdes till livstids fängelse för mord och mordförsök på sina föräldrar, men har alltid hävdat sin oskuld. I dokumentärserien ”Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna” pekar Arbogakvinnan istället ut en nära anhörig som medskyldig till mordet.

Vad är Johanna Möller dömd för?

21 augusti, 2017: Domen faller och straffpåföljden fastställs av tingsrätten. Johanna Möller döms till livstids fängelse för mord såväl som mordförsök på sina föräldrar, samt anstiftan till mord på Paasila 2015. Mohammad Rajabi, som var 20 år gammal vid brotten, döms till 14 års fängelse för mord och mordförsök.

Vad hände med Johanna Möllers barn?

I Viaplays nya dokumentärserie ”Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna” berättar två av hennes barn hur mordet påverkat deras liv. Dottern Julia säger att det i hemstaden kan vara lite jobbigt att bli igenkänd som Johanna Möllers dotter. – Det är en ganska liten stad och alla känner alla.

Vad hände med Johanna Möllers mamma?

Johanna Möllers mamma fick svåra skador – Jag håller på och dör, inledde hon samtalet, enligt SVT, och uppgav sedan att hon var ”helt blodig” och hade sår överallt, medan hennes make låg död bredvid henne i sängen. Rättsläkaren kunde senare konstatera att mamman tagit emot 24 hugg och sår på kroppen.

Kan Johanna Möller vara oskyldig?

Så granskas Arbogafallet i Viaplay-serien I seriens tre avsnitt bygger Marko Tuhkanen upp ett case som, enligt honom, visar på att Johanna Möller aldrig var på plats vid sommarstugan när dådet begicks – och därmed borde hon heller inte ha dömts till livstids fängelse för mord och mordförsök.

Hur länge ska Johanna Möller sitta inne?

Den 21 augusti 2017 döms Johanna Möller till livstids fängelse för anstiftan till mord på sin pappa. Mohammad Rajabi döms till 14 års fängelse för mord och mordförsök.

Vad var Johanna Möllers motiv?

Polisen drog under utredningen slutsatsen att Johanna Möller förmått Mohammad Rajabi att mörda föräldrarna. Motivet var en konflikt om pengar. Historien tog ytterligare en vändning när en gammal utredning kring Möllers ex-mans död öppnades upp på nytt. Exmaken drunknade mystiskt sommaren 2015.

Share this post