Trendig

Vad ar PNR nummer?

Vad är PNR nummer?

Var kan jag hitta bokningsnumret/PNR? Om du fick en e‑biljett via e‑post är ditt bokningsnummer den sex tecken långa alfanumeriska koden som står efter fältet ”BOKNINGSNUMMER”. På din flygbiljett är ditt PNR de första sex alfanumeriska tecknen som står till höger som på bilden nedan.

Vad är Dreamliner class?

Dreamliner B-787 Ett av Boeings modernaste trafikflygplan med lägre bränsleförbrukning och flera bekvämligheter. Tar dig med bekvämt direktflyg till Thailand, Mauritius, Mexico m fl.

Vad är boknings referens?

Bokningsreferens. Den unika koden som du får av oss består av sex tecken (bokstäver och siffror) och används för att identifiera din bekräftade bokning.

Hur hittar man flight nummer?

Flight Number Flygnumret börjar alltid med flygbolagets kod (två bokstäver eller siffra och bokstav). På din flygbiljett eller i flygtidtabeller står flight number och kan se ut såhär: SK 977. SK är koden för SAS och 977 betyder att det är flygningen från Arlanda till Bangkok, Thailand.

Var hittar jag Bokningsreferens SAS?

Gå till Mina bokningar. Sök efter din bokning med hjälp av ditt efternamn och din bokningsreferens. Öppna din bokning och välj ”ändra bokning”.

Hur ofta släpper SAS billiga biljetter?

I SAS lågpriskalender hittar du våra bästa erbjudanden för billiga flyg året runt. Lågpriskalendern ger en överblick månad för månad så att du enkelt kan hitta prisvärda flygbiljetter som passar just dig och din specifika semesterplanering.

Vilket flygbolag har Tui?

Med vårt eget flygbolag TUIfly och systerföretaget TUI Airways flyger du till de flesta av våra resmål.

Vad betyder Avbokningsgaranti?

Med ett traditionellt avbeställningsskydd måste du ha läkarintyg för att få pengar tillbaka för en resa du inte längre kan åka på. Med vår unika Avbokningsgaranti slipper du krångliga regler och kan avboka av många olika anledningar, utan krav på intyg. Du kan avboka resan ända fram till 3 timmar före avresa.

När brukar SAS ha rea?

Handla med rabatt på sas.se SAS Now or Never: Kampanjpriser på utvalda resmål kl 18-24 varje torsdag hos SAS!

Share this post