Trendig

Kan man hyra postbox som privatperson?

Kan man hyra postbox som privatperson?

Postbox Privat Hos oss går det bra att hyra postbox som privatperson. Anledningarna kan vara olika; antingen planerar ni att bo utomlands en längre tid och behöver en adress i Sverige, eller så är ni i Sverige tillfälligt för ett jobb/uppdrag och behöver en fast adress för brev och paket.

Hur mycket kostar en postbox?

Fördelar

Beställningskanal Nätverket Blankett
Öppningsavgift/st 192 € 220 €
Hyra 12 mån. 207 € 238 €

Hur funkar postbox PostNord?

Mottagaren följer sina paket som vanligt via PostNord App eller via webben. Avisering skickas när paketet finns att hämta. Om paketet är för stort eller paketboxen är full levereras paketet till närmaste ombud samma dag och mottagaren aviseras via sms eller i PostNord App.

Vad kostar en fastighetsbox?

PTS har tidigare beräknat kostnaden för inköp och installation av en fastighetsbox till cirka 700 kronor exklusive moms per hushåll. Det finns idag både billigare och dyrare alternativ på marknaden, allt beroende på vilken standard man väljer. Utbudet är stort och anpassat till olika smak och stilar.

Hur fungerar boxadress?

Postbox är både en säker förvaringsplats av din post samt en unik adress till ditt företag, organisation och förening. Vi har postboxar på många orter i landet och på de flesta orter kan du hämta posten från 08.30, men tidpunkten kan variera något i olika delar av landet.

Vad kostar det att hyra postbox?

Att hyra en postbox kostar 2 280 kronor per halvår exkl. moms.

Hur fungerar Paketboxar?

När du har valt leverans till paketbox hos e-handelsföretaget läggs ditt paket automatiskt till i PostNord App. Där hittar du sedan all information om försändelsen som är på väg till dig. När ditt paket finns att hämta ut i paketboxen får du avisering i PostNord App och även via sms- eller mejl.

Share this post