Ny

Vad betyder omattligt?

Vad betyder omåttligt?

Ordet omåttligt är synonymt med ohejdat och kan beskrivas som ”oerhört, mycket”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av omåttligt samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder omättlig?

Ordet omättlig är en synonym till bottenlös och osläcklig och kan bland annat beskrivas som ”som aldrig blir mätt eller tillfredsställd”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av omättlig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder glupande?

Glupande kan beskrivas som ”stor (aptit), glupsk, hungrig; presensparticip av glupa”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av glupande samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad betyder omättade?

Ett omättat fett är ett fett där det finns en eller flera dubbelbindningar i någon av fettsyrornas kolkedjor, det vill säga ett fett som innehåller omättade fettsyror. Omättat fett skiljer sig från mättat fett, som enbart har enkelbindningar i kolkedjan.

Vad menas med förgöra?

Förgöra betyder ungefär detsamma som döda.

Vad betyder bottenlöst?

Betydelse: Utan botten; äfven figurativt: oändlig.

Vad är obetydlig?

Obetydlig betyder i stort sett samma sak som betydelselös.

Vad betyder omättade fettsyror?

Mättade eller omättade fettsyror Finns det inga dubbelbindningar i fettsyran kallas den mättad. Förekommer det dubbelbindningar i kolkedjan kallas den omättad. Fettsyran är enkelomättad om det finns en dubbelbindning i kolkedjan och fleromättad om det förekommer två eller flera.

Vad betyder omätlig?

Omätlig betyder ungefär detsamma som oändlig.

Var igång synonym?

Igång betyder i stort sett samma sak som verksam.

Vad är en drömmare?

Drömmare betyder i stort sett samma sak som en person som fantiserar mycket.

Vad betyder invaderar?

Invadera betyder ungefär detsamma som rycka in i.

Vill ivrig sätta igång med korsord?

Synonymer till sätta igång

  • aktivera, anlägga, begynna, börja, igångsätta, inducera, initiera, inleda, iscensätta, påbörja, starta, trigga, utbryta, utlösa, vidta, väcka, öppna, anstifta, avgå, driva, gå, gå till verket, instigera, sätta snurr på
  • Användarnas bidrag. driva.

Share this post