Trendig

Hur gor man ett paket?

Hur gör man ett paket?

Så här gör du:

  1. Lägg tyget som en romb, med hörnen i varje väderstreck.
  2. Vik det nedre hörnet över hela presenten och tryck ner det längs med presentens övre kant för att fixera det.
  3. Grip tag i snibbarna nära presenten, vänd hela paketet upp och ner, dra snibbarna mot mitten och gör en stadig knut.

Hur man gör en Paketrosett?

Så gör du: (se tv-inslaget så förstår du lättare!) Sätt ihop remsorna med varandra. Nu är det understa lagret klart. Gör likadant med de lite kortare remsorna och häfta fast dem som lager nummer två. Böj den kortaste remsan till en ögla och limma fast den i mitten av rosetten.

Hur packar man en present?

Följ dessa steg

  1. Samla in presentförpackningsmaterial Sätt ihop din present, omslagspapper, sax och tejp och rensa sedan en stor, plan yta, till exempel ett köksbord.
  2. Säkra ömtåliga föremål i lådor Se till att allt ömtåligt i din låda är ordentligt förpackat och inte rör sig eller skadas.

Kan inte slå in paket?

Så slår du in ett mjukt paket Börja med att ta ett rektangulärt pappersark och vika ihop som en rulle. Fäst med tejp. Tejpa sedan ihop ena änden, så att det blir som en påse. Lägg in din mjuka present i påsen och tejpa ihop även den andra änden.

Hur slår man in ojämna paket?

Ta en bit papper och vrid paketet så att det hamnar snett på pappret. Vik sedan in kanterna till mitten. Sista kanten viker du in under de andra kanterna, som ett kuvert. Knyt sedan en rosett runt paketet.

Hur man stänger en presentpåse?

Papperspåsar med eller utan handtag Oavsett vad det är du ska ge bort kan man alltid slå i det i en fin presentpåse som stängs med ett silkessnöre, alternativt kan du köpa presentpåsar med handtag.

Hur slår man in en tröja?

Så slår du in runda paket Börja med att linda presentpappret runt paketet och fäst med en tejpbit. Vik in kanterna mot undersidan av paketet. Vik sedan in cirka 1 cm breda kanter på ovansidan och lägg in mot mitten. Upprepa hela varvet runt.

Hur man slår in en flaska?

För bästa resultat så rekommenderas silkespapper. Det är ett papper som är följsamt och lättantändligt i detta fall då det ska vikas i små veck. Och sedan just vid flaskor är det bra då det ”bara” är att vrida runt pappret runt flaskhalsen och sedan avluta med ett fästande band runt.

Hur slår man in med silkespapper?

Lägg ihop alla silkespapper så rakt som möjligt. Ta paketet som ska slås in och lägg det i mitten. Rita ett streck som är ca 1-2 cm (beroende hur brett paketet är) på vänster samt på höger sida. Nu kan du ta bort paketet och vända alla papper så att du har den smalaste sidan mot dig.

Hur slår man in en tvål?

Designtjejen tipsar: ”Varför inte slå in lite tvålar i presentpapper, gammalt tidningspapper eller tapet? Knyt därefter ett litet band rund tvålen. Om du vill kan du även sätta på en liten egengjord etikett.” Med hjälp av ett papper och ett snöre får du alltså till en extra julklapp på ett kick.

Share this post