Rekommendationer

Vad heter Phantomens hast?

Vad heter Phantomens häst?

Hero är Fantomens vita hingst. Hero och Fantomens varg Devil är de husdjur som är med i flest Fantomen-äventyr.

Vad kallas Fantomen inkognito?

Fantomen bor i Dödskallegrottan i De djupa skogarna, i den före detta brittiska kolonin Bengali….Fantomen (figur)[redigera | redigera wikitext]

Publicering
Alter ego Christopher ”Kit” Walker
Alias Den vandrande vålnaden, Ondskans nemesis, Mannen som inte kan dö
Art Människa
Hemvärld Jorden

Vad heter Fantomens barn?

I åratal har det spekulerats vilt om hur framtiden kommer te sig när Fantomens barn, tvillingarna Kit och Heloise vuxit upp och deras far inte längre finns hos dem.

Vad kallar Fantomen Kit?

Superhjälte utan superkrafter När Fantomen lämnar djungeln, klär han sig som en normal person, med en Fedora-hatt, en trench coat och solglasögon, och kallar sig Kit Walker. Benämningen Mr. Walker syftar på ”The Ghost Who Walks” (den vandrande vålnaden).

Vad är en fantom?

Ordet fantom är synonymt med gengångare och kan bland annat beskrivas som ”overklig varelse, spöke”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av fantom samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad heter Fantomens hund?

Devil är seriefiguren Fantomens tama ”bengaliska bergsvarg”, ofta tagen för en hund, då han är minst lika intelligent och lydig som en sådan. Devil kom att bli Fantomens kamrat och ständige följeslagare sedan en tjuvjägare skjutit vargens mor och själv tagit resten av valpkullen.

Hur lång är Fantomen?

Fantomen (efter amerikanska originalet The Phantom) är en tecknad serie skapad av Lee Falk….Fantomen[redigera | redigera wikitext]

Fantomen
Den allra första Phantom-tidningen i Australien, från 1938.
Dagspresserie
Originalnamn The Phantom
Manus Lee Falk (1936-1999), Claes Reimerthi (1999-2003), Tony De Paul (1999-idag)

Vilket land bor Fantomen i?

Titelfiguren är en trikåklädd brottsbekämpare som bor i det fiktiva afrikanska landet Bengali, där benämnd som ”Den vandrande vålnaden” och sedd som odödlig – vilket dock har sin förklaring i att fantomenrollen gått i arv från far till son ända sedan 1500-talet.

Share this post