Frågor

Vem kommenterar Hasthoppningen?

Vem kommenterar Hästhoppningen?

Rutinerade TV- och radioprofilen Henrik Johnsson är den som håller ihop ridsportens TV-sändningar. Precis som i Rio de Janeiro 2016 är han kommentator för samtliga av ridsportens programpunkter. Med sig har han meriterade experter i Lars Christensson (fälttävlan) och Linda Heed (hoppning).

Vem vann Hästhoppningen i OS?

Det känns helt helt galet, säger förbundskapten Henrik Ankarcrona i Discovery. Guldet är säkrat – Peder Fredricson, Henrik von Eckermann och Malin Baryard-Johnsson löste det. – Jag är bara så otroligt glad för alla, men kanske framför allt för Peder med den omhoppningen från Rio, och vi förlorade omhoppningen mot USA.

Vilken klubb tävlar Malin Baryard för?

Malin Baryard-Johnsson

Karriär
Gren Hoppning
Klubb Linköpings fältrittklubb
Lag svenska landslaget (hoppning)
Medaljer 4 guld 10 silver 4 brons

Vad heter hästen som svensken red på?

Rolf-Göran Bengtsson, född 2 juni 1962 i Södra Sandby i dåvarande Malmöhus län, är en svensk ryttare bosatt i Itzehoe i Schleswig-Holstein i Tyskland. Han har vunnit två OS-medaljer och fyra EM-medaljer (varav ett guld) under karriären som tävlingsryttare. Han tävlar för Flyinge ryttarförening.

Vem kommenterar ridsporten i OS?

Samtliga ridsportsändningar kommenteras av Henrik Johnsson. Till sin hjälp som expertkommentator har han Linda Heed.

Vem kommenterar OS dressyren?

OS 2021: Henrik Johnsson kommenterar sin fru Malin Baryard-Johnsson.

Vem vann OS hästhoppning 2021?

King Edward som reds av Henrik von Eckermann avslutade sitt mästerskap utan en enda rivning, och Malin Baryard Johnsson tillsammans med Indiana drog bara på sig fyra fel under hela tävlingen. Vid den rafflande omhoppningen mot USA stod Sverige till slut som segrare och var klara för OS-guld.

Vem vann OS hoppning 2021 individuellt?

För första gången på 97 år har Sverige tagit ett OS-guld i hoppning! Hjältarna som red in i historieböckerna är Henrik von Eckermann på King Edward, Malin Baryard Johnsson på Indiana och Peder Fredricson på All In.

Share this post