Blogga

Hur svarar man pa angenamt?

Hur svarar man på angenämt?

”Trevligt att träffas.” fungerar bra.

När Säger man angenämt?

angenäm i ordbok från 1870 Betydelse: Har samma betydelse som Behaglig, men brukad icke gerna i fråga om föremål, som göra intryck på synsinnet.

Hur använder man angenämt?

Formella hälsningar som används Det säger man första gången man träffar någon. Då kom en ny vikarie till klassrummet och hälsade. När jag presenterade mig svarade hon ”angenämt”. Det är egentligen en väldigt formell hälsning.

Är det angenäma?

Högtidligt. Vi känner till 9 synonymer till angenäm. Ordet angenäm är en synonym till behaglig och gemytlig och kan bland annat beskrivas som ”behaglig, trevlig”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av angenäm samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vad innebär angenämt?

Angenäm betyder ungefär detsamma som smaklig.

Är en Batat?

Sötpotatis eller batat (Ipomoea batatas) är en flerårig, krypande ört i familjen vindeväxter. Rotknölarna används ungefär som potatis men smakar sött. Även unga skott är ätliga. På senare tid har prydnadssorter tagits fram som odlas för sina vackra blad.

Vad menas med angenämt enformig?

Betydelse: Ledsam genom brist på omvexling.

Vad betyder spjärna?

Ordet spjärna är en synonym till streta och motstå och kan beskrivas som ”(mest med partiklar: emot, mot) göra motstånd; (om person eller djur) sätta sin kropp eller kroppsdelar mot något (exempelvis sätta fötterna i marken) för att hindra eller bromsa förflyttning eller göra motstånd”.

Vad är gnabb?

Betydelse: Liten obetydlig tvist emellan vänner eller älskande.

Vad består Mörja av?

Betydelse: Grus, blandadt med vatten till en röra.

Är tudelad synonym?

Tudelad betyder i stort sett samma sak som kluven. I korsord förekommer ibland av som ord dvs att något som blivit tudelat har gått av.

Share this post