Allmänning

Kan jag se vem som har blockerat mig pa Facebook?

Kan jag se vem som har blockerat mig på Facebook?

Sätt att ta reda på om vi har blockerats på Facebook Om du har loggat in med ett Facebook-konto kommer webbläsaren att veta det såvida du inte har loggat ut. Om du har loggat ut från Facebook och om din vän eller familjemedlem dyker upp, det betyder bara att du har blockerat oss.

Hur tillåter man popup-fönster Iphone?

Tillåta eller blockera popupfönster på en webbplats Öppna webbplatsen. I Safari på datorn väljer du Safari > Inställningar och klickar på Webbplatser. Klicka på Popupfönster till vänster. Se till att rulla till nederkanten av listan ifall du inte ser Popupfönster.

Vart finns inställningar på Safari?

Välj Safari > Inställningar i appen Safari på datorn och klicka sedan på en inställningspanel: Allmänt: Ändra hemsida och välj vad som ska visas när du öppnar ett fönster eller en flik, hur länge surfhistoriken ska sparas och vilka bokmärken som ska visas i favoritvyn.

Vilken är skillnaden mellan Facebook Messenger och Messenger?

Facebook Messenger eller i dagligt tal Messenger är en undertjänst till Facebook. Skillnaden mellan de två tjänsterna är att du i Facebook, oavsett om du sitter vid datorn eller med mobilen, pratar med dina vänner i öppna eller halvöppna forum, medan du med Facebook Messenger talar med en eller ett fåtal vänner i privata samtal.

Kan man använda Facebook Messenger till datorer?

Facebook Messenger är ett chattprogram som finns till både smartmobiler och datorer, och det kan användas även om du inte har Facebook. Namnet ”Messenger”, det engelska ordet för budbärare, är så populärt att både Microsoft och Facebook har valt att använda namnet för sina respektive tjänster.

Har du något att göra med Messenger?

Messenger är en praktisk Facebook-tjänst och tillika app, som inte har något att göra med Microsofts chattprogram med samma namn. Vi visar hur du kommer i gång med det.

Share this post