Frågor

Hur anvander man nassug pa bebis?

Hur använder man nässug på bebis?

Otri-Baby Nässug utgörs av ett munstycke, en slang som leder fram till delen man håller i samt en lös tipp. Det är tippen som förs in i barnets näsa. Längst bak i tippen finns ett filter som hindrar snor och slem från att sugas längre i.

Hur ofta kan man använda nässug på spädbarn?

Nässugen ska inte användas mer än ett par gånger om dagen eftersom det kan irritera barnets lilla näsa. Någonting som kan vara värt att ha i åtanke är att barn producerar snor även när de inte är förkylda, och nässugen ska du bara använda vid förkylningar.

Kan man använda nässug när barnet sover?

En nässug kan vara en räddning i nöden för att få barnet att kunna sova eller äta ordentligt. Det finns ett flertal olika modeller på marknaden och de kan delas in i tre olika grupper. Den första gruppen nässug utgörs av två delar, en pip som förs in i barnets näsborre och en klämma som pressas ihop.

Hur får man bort snor från bebis?

På små bebisar kan man använda en sug för näsan. Den suger rent på snor och tömmer näsan så det blir fritt att andas igen. Droppa först lite koksalt och vänta några minuter så slemmet får lösa upp sig, sug den rent i näsan och du har en betydligt nöjdare bebis! Att sova med lite högläge är bra.

Får inte ut snor på spädbarn?

Hur använder man en NäsFrida?

Så här använder du Näsfrida Sätt munstycket i din mun och håll snorsugens topp mot barnets näsborre. Sug rent barnets näsa med hjälp av din egen sugkraft. Snoret hamnar i behållaren och filtret ser till att inga bakterier kommer förbi ner i slangen. Upprepa behandlingen vid behov.

Hur fungerar en nässug?

Otri-baby nässug är ett enkelt och hygieniskt munstycke som passar små spädbarnsnäsor. Otri-baby nässug avlägsnar sekret från näsan och ser till att även små barn som inte klarar av att snyta sig kan andas fritt. Munstycket är ergonomiskt för enkel hantering.

Share this post