Blogga

Hur vanlig ar min fodelsedag?

Hur vanlig är min födelsedag?

Har du Sveriges vanligaste födelsedag eller är du riktigt unik? Ta reda på hur vanligt det är att födas på samma datum som du genom att bara ange ditt födelsedatum i det här formuläret: Hur vi gjorde: Vi pratade med Statistiska centralbyrån som har alla uppgifter om födelsedatum i landet.

Hur får man reda på när någon fyller år?

Birthday.se kräver inte att man loggar in för att se Sveriges födelsedagar. Det är gratis att både söka och bli medlem. Som medlem får du tillgång till längre och mer detaljerade träfflistor. VD och ansvarig utgivare för Birthday.se är Patric Örner.

Vilka fyller år imorgon?

Månadens mest sökta

1. Carola 1273
2. Per-Erik Hallin 1060
3. Agnetha Fältskog 983
4. Lena Maria Klingvall 953
5. Evie Tornquist-Karlsson 928

Vilken dag har minst födelsedagar?

De visar att den absolut vanligaste födelsedagen en person kan ha är 16 september, och den ovanligaste är såklart skottdagen, 29 februari.

Var hittar man födelsedagar?

Födelsedagar på Facebook – Så vet du när din kompis fyller år

  1. Börja med att logga in på ditt Facebook konto.
  2. Gå till din profil.
  3. Tryck på vänner.
  4. Välj sedan födelsedagar.
  5. Nu kan du se dom närmaste kommande födelsedagarna eller så kan du söka efter dina vänner för att se deras födelsedag.

Vilken kändis är född 5 december?

1923 – Norman Burton, amerikansk skådespelare. 1924 – George Savalas, amerikansk skådespelare. 1925 – Anastasio Somoza Debayle, president och diktator i Nicaragua 1967–1972 och 1974–1979. 1927 – Bhumibol Adulyadej, kung av Thailand 1946–2016.

Hur många är födda i december?

Den 31 december 2021 uppgick Sveriges folkmängd till 10 452 326 personer.

Vilka fyller år på min födelsedag?

Månadens mest sökta

1. Carola 1254
2. Per-Erik Hallin 1045
3. Agnetha Fältskog 972
4. Lena Maria Klingvall 945
5. Evie Tornquist-Karlsson 922

Hur kan man ta bort sig från birthday se?

Vill du bortplockad från vårt publika sök vänligen maila [email protected]. I det publika sök kan man söka utan att vara inloggad. Den information som presenteras i det inloggade läget för medlemmar grundas på ett utgivningsbevis enligt yttrandefrihetsgrundlagen, dvs. på en grundlagsskyddad rätt att publicera uppgifter.

Hur många har samma födelsedag?

i sannolikhetslära: det faktum att det är lite mer än 50 procents sannolikhet att minst två personer i en grupp på 23 slumpvis utvalda personer har samma födelsedag. (Årtal räknas inte.) De flesta brukar gissa att det är mycket mer sällsynt att två i en grupp har samma födelsedag.

Vill inte synas på Mrkoll?

Jag vill inte att mitt telefonnummer syns i Mrkoll Om ett nummer har listats som du inte vill ha synligt så kan du själv dölja det med hjälp av BankID. Tänk på att ditt nummer kan listas hos andra söktjänster, varför vi rekommenderar dig att även begära att få det dolt hos din operatör där det har sitt ursprung.

Vill inte ha min adress på internet?

Skatteverket kan på din begäran sätta en spärr så att adresser inte lämnas ut från Statens personadressregister (SPAR) för direktreklamändamål. Du kan begära spärr i de så kallade NIX-registren som förs av reklambranschen och spärr hos enskilda företag som har dina uppgifter.

Hur hitta vänners födelsedagar på Facebook?

Share this post