Trendig

Hur fungerar Adlibris Letto?

Hur fungerar Adlibris Letto?

I appen Adlibris Letto kan du samla dina digitala böcker på ett enda ställe….Ladda ned och läs – vattenmärkt

  • Öppna appen Adlibris Letto och logga in med samma inloggningsuppgifter som på Adlibris hemsida.
  • Uppdatera biblioteket genom att ”dra och släppa” uppifrån och ned, längst upp i biblioteket.

Kan inte ladda ner e-bok?

Om du inte lyckas ladda ner boken testa att högerklicka på länken och ”Spara länk som”. Välj sedan att behålla filen. Ordna det så att du på datorskärmen ser den nedladdade e-boksfilen och det öppnade ”Adobe Digital Editions” sida vid sida.

Hur öppnar man en epub fil?

Android-enheter

  1. Ladda ner läsappen PocketBook Reader från Play Butik.
  2. Auktorisera appen med ditt användarkonto hos Adobe genom att skriva in dina uppgifter under ”Settings” och ”Adobe DRM”.
  3. Logga in med ditt bibliotekskort och pinkod på biblioteket.se.
  4. Sök upp den bok du vill läsa.
  5. Klicka på “Ladda ner e-bok”

Hur lånar jag e-böcker?

För att läsa på din smartphone eller surfplatta behöver du ladda hem appen Biblio (som du hittar i App Store och Google Play). Innan du lånar och laddar hem en e-bok till din dator, måste du skapa ett så kallat Adobe-ID samt installera ett program som kan läsa e-boken. Lånetiden för e-böcker är 28 dagar.

Hur fungerar ljudböcker Adlibris?

Alla dina köpta ljudböcker hittar du samlade i ditt digitala bibliotek under Mitt konto. Där laddar du ner dem med ett klick, direkt till din telefon, surfplatta eller dator. Du kan även lyssna enkelt i vår app Adlibris Letto som finns att ladda ner gratis i din appbutik.

Hur funkar Letto?

I Letto har användarna en direktlänk till Adlibris, förutsett att wifi är inställt. I de flesta fall är det mycket enkelt att föra över böcker från din dator. När du kopplar in läsplattan med usb-sladden kommer enheten att visa sig och bli som en fristående hårddisk.

Hur läser jag epub?

Du kan läsa PDF- och EPUB-dokument med Google Play Böcker. När du laddar upp PDF- och EPUB-dokument till Google Play Böcker kan du läsa dem på vilken enhet som helst med Play Böcker. Med EPUB-dokument kan du även använda bokmärken, markeringar och anteckningar på alla dina enheter.

Hur laddar man ner epub?

Logga in på Minabibliotek, sök upp den bok du vill låna och klicka på knappen Låna. Välj Ladda ner (epub). Längst ner på skärmen dyker länken Öppna upp.

https://www.youtube.com/watch?v=qJ4IuczrVNM

Share this post