Blogga

Hur kan man forlova sig i Sims 4?

Hur kan man förlova sig i Sims 4?

Om du vill boka in ett bröllop använder du bara evenemangsplaneraren i din sims telefon. Sen skickar du över alla du vill bjuda till Myshuno Meadows och håller en ceremoni! The Sims 4 Stadsliv ger dig även fler alternativ för att liva upp bröllopet, om du är redo för någonting nytt.

När släpps The Sims 4 Styla ditt drömhus?

The Sims™ 4 Styla ditt drömhus Game Pack** kommer 1 juni 2021 kl.

Hur får jag min sim arg?

Duschen är ett av de bästa (och vanligaste) sätten att ge din sim en viss känsla! Du kan använda duschen för att få din sim att bli flörtig, laddad eller inspirerad. Kul tips: Eftersom många karriärer kräver fokus, kan du skaffa en dator och låta din sim ”Bläddra i Simpedia”.

Hur blir man befordrad på Sims 4?

Karriärfusk – Vi har en hel del fusk för karriärer. I stället för skriver du in namnet på karriären.

  1. Vill du lägga till en karriär åt din sim?
  2. Vill du bli degraderad?
  3. För en befordran: careers.promote
  4. Vill du säga upp dig?
  5. För att öka farten på hantverksarbete: crafting.shorten_phases.

Hur puffar man framgångsrikt för sakfrågan i Sims 4?

Aktivister måste sprida information och öka medvetenheten om sin sakfråga. Deras karriäruppdrag skickar ut dem till olika lokaler för att demonstrera och puffa för sin sakfråga.

Hur får man Sims 4?

Det är enkelt att klicka hem spelet, allt du behöver göra är att söka efter spelet på Origin, logga in eller registrera ett konto och klicka på knappen som lägger till The Sims 4 (opens in new tab) i ditt spelbibliotek. (OBS. Länkar i denna artikel kan vara skrivna på engelska).

Vilken tid släpps The Sims 4 bröllop?

The Sims™ 4 Mina bröllopshistorier Game Pack släpps den 23 februari 2022 på PC och Mac via Origin™ och Steam®, och på PlayStation®5-, PlayStation®4-, Xbox Series X|S- och Xbox One-system.

Share this post