Ny

Ar Nivea ansiktskramer bra?

Är Nivea ansiktskrämer bra?

Niveas klassiska vatten i olja-emulsion lanserades 1911. Nu visar det sig i en korttidsstudie på åtta veckor att en kräm med över hundra år på nacken är precis lika bra, om inte bättre, än högteknologiska krämer med ingredienser som den trendiga alkoholen retinol.

Vilken dagkräm ska jag välja?

Har man en torr hud som stramar, då är det viktigt att satsa på en kräm som kommer fuktboosta huden. Tycker man snarare att huden lätt känns oljig och fet så kanske man vill ha en kräm med färre oljor och bör istället titta efter en produkt med gelliknande formula.

Vilken anti age kräm är bäst?

Testvinnare – Bästa Antirynkkräm

  1. Bäst i test – Filorga Time-Filler.
  2. Clarins Super Restorative Day Cream SPF 20.
  3. Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Night Cream.
  4. Elizabeth Arden Prevage Anti-Aging Overnight Cream.
  5. Maria Åkerberg Face Lotion More.
  6. Exuviance Glycolic Expert Moisturizer.
  7. ACO Face Anti-age Vitalising Day Cream.

Vad är Växtparfym?

Rosenseriens produkter innehåller inga kemiska/syntetiska parfymer men däremot doftämnen, ”växtparfymer”, från eteriska oljor. På Inci, den kemiska innehållsförteckningen, heter dessa ämnen ”parfum”. De eteriska oljorna är flyktiga vilket är en orsak till att de doftar mest när du smörjer in dig och sedan avtar doften.

Vilken var den billiga hudkrämen?

Bäst i test är den billiga lotionen från HTH på grund av dess återfuktande förmåga. Även Aco, Nivea och Biotherm ger en mycket bra återfuktning medan Body Shop, Estelle & Thild och Änglamark är klart sämre.

Är Nivea bra hudvård?

Samtidigt är de milda och respekterar hudens fuktbalans. NIVEAs omvårdande produkter förser huden med lipider och intensiv återfuktning. De stödjer hudens egen skyddsbarriär och motverkar vätskeförlust. De ger dessutom huden näring och bidrar till ett mjukt och hälsosamt utseende.

Är Nivea Creme bra?

Nivean fungerade MYCKET bättre. Journalisten smörjde under en månad in halva ansiktet med La Mer och andra halvan med Nivea. Efter fyra veckor undersöktes hennes hud av en dermatolog med hjälp av en 3D scanner. Det visade sig att Nivea hade förbättrat huden på ett uppseendeväckande sätt och föryngrat huden med fem år.

Är ACO bra produkter?

Dagkrämen är mindre fet för att fungera tillsammans med smink, och för att huden inte ska se fet ut under dagen. Krämen Aco Face Day, som får ett bra betyg i det tekniska återfuktningstestet, uppfattas dock inte som lika effektiv av testpanelen.

Share this post