Trendig

Har David Beckham barn?

Har David Beckham barn?

Brooklyn Beckham
Romeo BeckhamHarper BeckhamCruz Beckham
David Beckham/Barn

Hur mycket pengar har Beckham?

David Robert Joseph Beckham OBE, född 2 maj 1975 i Leytonstone, London, England, var en engelsk fotbollsspelare som avslutade sin karriär i den franska klubben Paris Saint-Germain i Ligue 1. Beckham var en av världens rikaste fotbollsspelare med en förmögenhet på 175 miljoner pund.

Hur gammal är Brooklyn Beckham?

23 år (4 mars 1999)Brooklyn Beckham / Ålder

Hur gammal är David Beckhams barn?

Brooklyn Beckham är bara 1,5 år gammal när den här bilden tas. En hel del har dock hänt sedan Brooklyn och Romeo sprang runt på planen i alldeles för stora fotbollströjor. I dag är de 21 respektive 17 år gamla och har redan hunnit med både modellkarriärer, kärlek och uppbrott.

Vad heter David Beckham barn?

Var är David Beckham född?

London, StorbritannienDavid Beckham / Födelseort (Whipps Cross University Hospital)

Vad heter Beckhams barn?

Var bor familjen Beckham?

Kolla in i David och Victoria Beckhams lyxhem i Miami När David Beckham blev delägare i fotbollslaget Inter Miami CF så flyttade han också till staden med hustrun Victoria. Nu bor paret i en 960 kvadratmeter stor lyxlägenhet i en av stadens mest exklusiva skyskrapor.

Hur träffades David och Victoria Beckham?

David och Victoria Beckham Victoria Beckham, även känd som Posh-Spice från popgruppen Spice Girls träffade fotbollsstjärnan David Beckham 1997 och gav honom då sitt nummer. Hon har berättar att det var kärlek vid första ögonkastet. Och Victoria verkar ha menat allvar – för än idag lever de ihop.

Vart bor Beckhams?

Vad hette Victoria Beckham i Spice Girls?

Victoria Caroline Beckham, OBE, född Victoria Caroline Adams den 17 april 1974 i Harlow, Essex, är en brittisk modedesigner och popsångerska som är före detta medlem i Spice Girls. I Spice Girls gick hon under namnet Posh Spice.

Var kommer Beckham ifrån?

Share this post