Allmänning

Vilken ar den basta Kaloriraknaren?

Vilken är den bästa Kaloriräknaren?

MyFitnessPal. MyFitnessPal är en gratis app för kaloriräkning som innehåller en matdatabas med miljontals livsmedel. När du först konfigurerar det måste du ange lite information om dig själv, inklusive ditt födelsedatum, vikt och längd, samt din målvikt och hur mycket du vill gå ner varje vecka.

Vad tycker ni om Lifesum?

LifeSum är en trevlig app med fin layout. Enkel att följa, många bra funktioner som tex receptförslag dietplan mm. Den är inte bara en viktnedgångsapp utan du kan använda den för att få en bra hälsa, du kan tex hålla koll på att du dricker tillräckligt mycket att du äter tillräckligt med frukt mm.

Är Keso bra om man vill gå ner i vikt?

Matiga mellanmål är viktiga när man vill tappa kilon. Keso är ett utmärkt alternativ, inte minst med lite bär och nötter till. Passar även bra som proteinrikt tillbehör till exempelvis sallader eller på frukostmackan.

Hur funkar MyFitnessPal?

MyFitnessPal beräknar antalet kalorier du har konsumerat och antalet kalorier du har förbränt från träning och visar dig hur många kalorier du har kvar att äta under dagen. Om du håller dig inom din kalorigräns bör du uppnå den viktminskning (eller ökning) du letar efter.

Är det värt att betala för Lifesum?

Lifesum gör sig bäst med premiumabonnemang. Före detta Shapeup Club har bytt namn till det något mindre tungvrickande Lifesum. Grundstommen är densamma som Myfitnesspal, men med ett betydligt snyggare gränssnitt och större fokus på såväl kostplaner som det sociala.

Vad kostar Lifesum i månaden?

Japp. Appen kostar ingenting. Du får direkt tillgång till enkel kaloriräkning, möjligheten att se din statistik och mängder av fantastiska recept.

Jag har länge använt My Fitness Pal för att hålla koll på mitt energi intag och balansen med hur mycket jag förbränner med hur aktiv jag är. Jag vet att appen LifeSum är en app som många använder och tänkte att den kanske är ännu bättre än My Fitness Pal så jag testade den ett tag nu.

Varför funkar inte Lifesum?

Radera appen och hämta den igen Radera appen. När du gör det kan du förlora data som var lagrade i appen. Sedan hämtar du appen igen. Sedan kontrollerar du om problemet med appen har åtgärdats.

Hur räknar man kalorier för att gå ner i vikt?

Hur mycket just du vill gå ner i vikt är upp till dig, generellt rekommenderar vi ett kaloriunderskott på 500 kcal. Äter du 500 kcal under ditt uträknade kaloribehov kommer du gå ner i genomsnitt ca 0,5 kg i veckan. Ligger du på 1000 kcal under ditt kaloribehov kommer du gå ner ca 1 kg per vecka.

Är MyFitnessPal bra?

Myfitnesspal är ingen skönhet men den gör ett väldigt bra jobb. I första hand är Myfitnesspal ett verktyg för att logga din kost. Utöver att gränssnittet känns ganska föråldrat och något rörigt är det också den biten som verkligen lyser här.

Vad tycker ni om LifeSum?

Share this post