Populära

Hur borjar man med Real Estate?

Hur börjar man med Real Estate?

Ett sätt som som man kan investera i fastigheter på är genom ett bolag som heter Svenska Bostadsfonden. Om jag har förstått deras verksamhet rätt, så startar de under året ett eller flera nya fastighetsbolag. I detta fastighetsbolag kan man sedan köpa in sig och lägga in sina pengar.

Investera via Svenska Bostadsfonden Ett sätt som som man kan investera i fastigheter på är genom ett bolag som heter Svenska Bostadsfonden. Om jag har förstått deras verksamhet rätt, så startar de under året ett eller flera nya fastighetsbolag. I detta fastighetsbolag kan man sedan köpa in sig och lägga in sina pengar.

Hur kommer man igång med fastigheter?

Du måste själv avgöra vilken risk och engagemang du vill ta.

  1. Investera direkt i fastigheter.
  2. Börja med att undersöka fastighetsmarknaden.
  3. Räkna på din investering och jämför.
  4. Fastighetsägande kräver långsiktighet och innebär ansvarstagande.
  5. Fastighetsägarna gör din fastighetsvardag enklare.

Hur fungerar Kameo?

Det är smidigare än vad du tror! När du investerar i företags- och fastighetslån genom Kameos plattform mottar du månatliga ränteinkomster till ditt Kameo-konto. Den inkomst du får i form av ränta på lånen beskattas som allmän ränteinkomst och detta ska tas upp i din deklaration. Skattesatsen är 30 procent.

Vad tycker ni om Kameo?

Att investera via Kameo är ett bra sätt att få avkastning på sina pengar. Som med alla investeringar skall du noga läsa på vad du investerar i och sprida dina risker. Investera inte mer än vad du klarar att förlora. En stor fördel med att investeringarna du gör via Kameo är att de är bedömda av deras analytiker.

Hur beskattas investeringar?

Den som haft aktier och liknande värdepapper och sålt dessa med vinst (kapitalvinst) måste betala skatt för vinsten. Skatten i inkomstslaget Kapital är i dag 30 procent, oavsett hur länge värdepapperna ägts och hur stora övriga inkomster är.

Share this post