Frågor

Hur vet man om overallen ar lagom?

Hur vet man om overallen är lagom?

Hur väljer jag rätt storlek i Gneis overaller? Utgå från ditt barns längd, och välj den storlek som matchar längden. Om ditt barn till exempel är 92 cm långt passar overaller som är storlek 86/92 eller 92.

När är barn 80 cm?

Storleksguide – Så väljer du rätt storlek på barnkläder

STL. (CM) ÅLDER D
LÄNGD/ STL (CM) ÅLDER INNERBENSLÄNGD
68 4-6 mån 24
74 6-9 mån 27
80 1 år 30

Är Kuling stora i storlek?

I år har Kuling gått över till enkelstorlekar vilket förenklar storleksvalet. Jackan är relativt normal i storlek men jag hade valt storleken över barnets längd. Modellen och framförallt muddarna i ärmarna möjliggör att jackan sitter bra även om den är rymlig från start.

Hur ska en vinteroverall sitta?

Hur ska overallen sitta? Barnet ska lätt och smidigt kunna ta några stora steg. Reflexerna på benen ska synas tydligt. Bensluten ska inte hamna så att barnet går på dem.

Vilken vinteroverall är bäst?

Polarn O. Pyret WeatherPRO — BÄST I TEST OVERALL.

  • Isbjörn Penguin — BÄSTA PREMIUMVAL. Högpresterande vinteroverall, som passar den som kan investera i kvalitet.
  • KAXS Proxtec — BÄSTA BILLIGA OVERALL. Tålig och fin vinteroverall, passar den som vill ha mycket funktion för pengarna.
  • Reima Tromssa.
  • Vilken vinteroverall är varmast?

    Bekväm overall som håller värmen inne och fukten ute Men sin rymliga passform gör Reima Tromssa det enkelt för barnen att klä på sig själva. Det finns utrymme för ett extra lager av kläder, men detta behövs bara vid de absolut kallaste temperaturerna då Tromssa är en riktigt värmehållande overall.

    Är Lindex vinteroverall bra?

    OVERALL: LINDEX FIX Overallen känns varm och här räcker det med en tunnare tröja under för Elsa. Det var inga problem att få på overallen och jag hittar reflexer i alla vinklar samt förstärkning på både knä och rumpa. Bra med flera små fickor! Bra också att det går att spänna åt resåren vid ärmsluten.

    Share this post