Rekommendationer

Vilken iPhone till 10 aring?

Vilken iPhone till 10 åring?

Apple iPhone SE (2nd Generation) Dual SIM 3GB RAM 64GB Detta tillsammans med utmärkta möjligheter att styra vad barnen kan och får göra samt ett enormt utbud av såväl spel som nyttoappar gör iPhone SE till ett riktigt toppval rent generellt.

Vilken telefon till 10 åring?

Nokia 5.3: Högkvalitativ prestanda Med regelbundna säkerhetsuppdateringar, erbjuder denna mobil den bästa Android upplevelsen för dess användare. Fantastiska funktioner ditt barn kommer älska: Njut av din enhet hela dagen tack vare dess 4000mAh litiumpolymerbatteri.

Vilken iPhone till barn?

Apple iPhone 7 32GB Den här mobiltelefonen är inte i det billigaste laget, men iPhone 7 är ett bra val för barn. Operativsystemet iOS erbjuder dig som förälder bred kontroll och använder du själv en iOS-mobil så kan du ha ännu bättre kontroll över ditt barns användande.

Vilken iPhone är bäst för äldre?

iPhone SE 2020 För den tekniskt kunniga senioren kan iPhone SE (2020) vara ett utmärkt val, eftersom det är en iPhone designad för människor som inte behöver alla de bästa funktionerna i de senaste Apple-mobilerna.

Vilken mobil till barn?

Motorolas version av Android 10 ligger väldigt nära Googles egen, med bara ett fåtal tillägg i form av enkla specialfunktioner, som att du kan hindra skärmen från att slockna när du tittar på den, eller att du kan väcka kameran eller tända ficklampan genom att vicka på mobilen på ett visst sätt.

När är det lämpligt att ge sitt barn mobil?

Bland de som är 9 år har drygt två tredjedelar en egen mobil och i 10-11 års åldern har i princip alla barn en egen mobiltelefon. Det är ovanligt att 5-6 åringar har en egen telefon men i de fallen lånar de ofta föräldrarnas mobiltelefon istället.

Vad är skillnad på iPhone 12 och 13?

Med iPhone 13 mini kan du strömma video imponerande 3 timmar längre jämfört med iPhone 12 mini. Med iPhone 13-serien får du dessutom mer utrymme. Du kan välja mellan 128 GB och 512 GB mot iPhone 12-serien som erbjuder mellan 64 GB och 256 GB.

Apple iPhone SE (2nd Generation) Dual SIM 3GB RAM 64GB En iPhone SE är kanske inte det häftigaste eller billigaste av alla alternativ, men det kan mycket väl vara det tryggaste av de alla för i stort sett alla.

Share this post