Ny

Vad vager en keps?

Vad väger en keps?

Artikeldata

Produktnamn KEPS FLEXFIT GRÅ L/XL 58-61CM
Vikt 0.200000
EAN-nr 4053838021903
Netto vikt 0.10
Färg GRÅ

Hur vet man om man passar i keps?

När du med runt ansikte ska välja keps är det bra att tänka på att den ska vara asymmetrisk. Eftersom ansiktet redan är symmetriskt passar det med något kantigt som bryter rundheten. Trucker- och snapback-kepsar passar fint och ger runda ansikten ny dimension.

Vilken storlek på keps?

Huvudstorlekar mäts i centimeter och har du exempelvis 56 centimeter i omkrets så ska du ha en keps i samma mått eller storlek S/M om det är en snapback-keps. Har du däremot 60 centimeter i omkrets så skall du ha storlek M/L på din keps. Huvudstorlek på en vuxen ligger oftast mellan 55-60 centimeter.

Hur får man bort Svettfläckar från en keps?

Svettfläckar – Börja med att gnugga in ett kraftfullare schampo eller raklödder i fläcken. Skölj sedan bort fläcken och tvätta kepsen som vanligt. Antingen i tvättmaskin, i diskmaskin eller för hand. Om inte de brunbeiga tonerna går ur kan du även testa att badda med fläcken med sårtvätt.

Varför keps bak och fram?

IBLAND är det till och med okej att ha kepsen bak-och-fram. Detta passar främst män i yngre åldrar. Men även äldre hiphopmoguler som äger basketlag. Det är nog ALDRIG okej att ha på sig kepsen med skärmen åt sidan, som Tobbe Ek på Aftonbladet (sagt med kärlek Tobbe!).

Hur tar man huvudmått?

CangasDesign e-butik – Så här mäter du ditt huvud. och mäter runt huvudet strax ovanför ögonbrynen och runt om. Om du inte har ett måttband så tar du en smal pappersremsa och en linjal. Mät med pappersremsan och lägg den sedan mot linjalen.

Kan man tvätta kepsar i diskmaskin?

– Kör diskmaskinen på ett program med låg värme (vi brukar köra snabbprogram som är 30 grader). – Undvik helst att fylla diskmaskinen med smutsig disk. – Låt kepsen torka i rumstemperatur, hög värme kan få kepsen att krympa.

Hur rengör man en keps?

#0 Enkelt att fixa.

  1. Blöt ner kepsen (allt utom skärmen).
  2. Blås upp en ballong i kepsen så att den fyller ut hela.
  3. Låt kepsen torka så har den formats efter ballongen.

Hur bär man Gubbkeps?

Undvik att bära för stora eller smärtsamt små kepsar.

  1. Vira ett måttband eller ett snöre runt huvudet ungefär 0,5 cm ovanför dina öron (mitten av pannan)
  2. Kolla storleken, beställ din gubbkeps och ta över världen.

Share this post