Trendig

Vart tillverkar man ecstasy?

Vart tillverkar man ecstasy?

Belgien och Holland har länge varit centrum för tillverkning av ecstasy-tabletter som exporteras till hela världen.

Vad används ecstasy till?

Ecstasy används idag främst som en partydrog och säljs vanligtvis i tablettform för så lite som 3-9 euro per tablett. I början av 1980-talet marknadsfördes MDMA som ”det häftigaste inom det fortlöpande sökandet efter lycka genom kemikalier”, och innedrogen vid många weekendpartyn.

Är Molly en drog?

Molly, en variant av drogen MDMA, även ibland kallat ecstasy, kanske hjälper dig festa hela natten, men det kan också döda dig. Molly är ett alternativt namn för MDMA – en akronym av det kemiska namnet 3,4-metylendioximetamfetamin – en syntetisk drog vars verkan liknar stimulerande medel och hallucinogener.

Vilka droger är kemiska?

Droger är kemi. I Sverige klassas olika preparat som narkotika utifrån sin kemiska sammansättning. Om nya preparat dyker upp (som har en annan kemisk sammansättning) så är de inte per automatik narkotikaklassade även om de ger samma effekter och skador som preparat som är narkotikaklassade.

Vart kan man få tag på ecstasy?

Du kan köpa Ecstasy Online | Köp Ecstasy Online | Beställ Ecstasy Online | Köp Ecstasy 100mg (MDMA) Online-begäran här, vi har högkvalitativa piller. Beställ det online utan recept. Vi erbjuder utländska tjänster säker frakt vid din dörr! Du betalar med kredit- och betalkort.

Vad händer i hjärnan när du tar ecstasy?

Ecstasy är ett centralstimulerande syntetiskt preparat som liknar amfetamin och den hallucinogena drogen meskalin. Det kan ge starka känslomässiga svängningar; man kan känna sig överlycklig, kär, förtvivlad eller få attacker av skratt eller gråt. Det beror på ökad frisättning av ämnet serotonin i hjärnan.

Hur köpa ecstasy?

På den illegala marknaden kostar en tablett cirka 100 kronor. Ecstasy i pulverform kan även snortas, inhaleras eller lösas upp och injiceras vilket är ovanligt. En tablett kostar ca 150 kr/st (prisuppgifter från CAN 2020).

Share this post