Allmänning

Var koper ni froer?

Var köper ni fröer?

Köpa fröer på nätet

  • Impecta: Har enkla beskrivningar av växterna samt såanvisningar tryckta direkt på påsarna.
  • Runåbergs fröer: Ett fantastiskt sortiment av grönsaker som passar fint att odla i vårt klimat.
  • Lindbloms Frö: Här är det lätt att välja storlek på förpackningarna, vilket jag tycker är ett stort plus.

Vart köper man billigast fröer?

Välkommen till Simbadusa. Här kan du köpa Sveriges billigaste fröer. Välj bland över 1000 olika sorter. Här kan du också beställa alla tillbehör du behöver till din trädgård, samt gräsfrö, olika blomsterängsblandningar och mycket mer.

Vad är en Odlingsplugg?

Med odlingspluggar är det enkelt att komma igång med din förodling utan att behöva bära tungt eller skräpa ner. Odlingspluggarna från Nelson Garden är tillverkade av kokosfiber och torv och är helt nedbrytbara. De har dessutom en liten dos näring för att ge dina småplantor en god start.

Vad kan man odla i Pluggbox?

Till exempel passar rosenskära, ringblommor, zinnia, vädd, rudbeckia eller i princip vad som helst. Till pluggboxen är det bra att använda ganska finfördelad jord, eftersom cellerna är små. Här använder jag kompostjord från egen kompost.

Var köper man billiga fröer?

Köp billiga frön på Byggmax Dina frön till trädgården kan du köpa på Byggmax. På Byggmax kan du köpa frön för mängder av odlingar. I vårt sortiment finns gräsfrön, blomfröer, grönskasfröer och fröer du inte ens visste namnet på. Beställ direkt online eller besök en av våra butiker.

Vilka fröer ska man välja?

Skriv ordentliga skyltar vid dina plantor så du kan jämföra när det är dags att skörda. Det är så lätt att välja spännande sorter när man köper fröer men så glömmer man jämföra de olika sorterna vid skörden! En del är godast att äta råa medan andra blir bäst vid tillagning. Sådant kan också vara bra att komma ihåg.

Share this post