Allmänning

Vad anvander man kondom till?

Vad använder män kondom till?

Om penisen har förhud, dra tillbaka förhuden, ungefär som när du runkar en penis. När du har rullat på kondomen en liten bit på penisen trycker du försiktigt ut luften längst upp i kondomen. Fortsätt att rulla kondomen ner över penisen, ändå ner till penisroten. Det kan bli lite korvigt längst ner, det gör ingenting.

Vad ska män ha för kondom?

En kondom som sitter bra är skön att ha sex med. Är kondomen för tight så kan erektionen tappas. Är kondomen däremot för stor glider den lätt av. För att ta reda på vilken kondomstorlek som passar kan du mäta omkretsen på penis när den är hård och där den är som grövst.

Hur ska män kasta kondomer?

Vad bra att ni har bestämt er för att skydda varandra med kondom under samlaget, det visar att ni är rädda om varandra. Det vanligaste och bästa sättet är att du försiktigt drar av kondomen från penisen, knyter ihop den och slänger den i papperskorgen. Släng den inte i toalettstolen. Kondomen kan orsaka stopp i rören.

Kan män bli gravid med kondom?

Bland par som använder kondom (för att undvika graviditet) vid varje samlag blir cirka två kvinnor av 100 gravida under ett år. Det är inte samma sak som 2% (per 100 samlag).

Vilka är dem bästa kondomerna?

Kondom test: våra val

  • ON) Kondomer – stimulering – ingett/prickade kondomer för ökad känsla i ditt kärleksliv – 100 kondomer.
  • My.Size Smörjade Genomskinliga Kondomer, 49 mm, Paket Med 10.
  • Durex Pleasure Me kondomer, 10 st – extra stimulering för maximal känsla.
  • Durex Thin Feel Kondomer Paket med 30.

Hur vet jag vilken kondom som passar?

Så här använder du kondomguiden Självklart ska du mäta din penis på längden också (mät i erigerat tillstånd med en linjal ända från roten till toppen) men en kondom kan stretchas mycket mer på längden än vad den kan på bredden så välj storlek efter omkrets i första hand.

Hur sorterar man kondomer?

Kondom sorteras som Restavfall (brännbart) hushållsavfall.

Varför ska man inte spola ner kondomer?

Kondomer ska inte spolas ner i toaletten utan läggas i soporna. En kondom rymmer cirka 7 liter vatten, och kan orsaka stopp i vattenledningarna och problem i vattenreningsverken.

Share this post