Blogga

Vad hander om man klickar pa en virus lank?

Vad händer om man klickar på en virus länk?

Om du klickar på en okänd länk kan bedragare komma över dina lösenord och på så vis använda din identitet på nätet. Det kan även hända att internetanslutningen slutar att fungera, att datorn drabbas av virus eller att datorn till och med går sönder.

Vad kostar en digital brevlåda?

Det är gratis att skaffa en digital brevlåda oavsett vilken du väljer, Digimail, E-boks, Min myndighetspost eller Kivra. Du kan dock bara ha en aktiv brevlåda åt gången som privatperson där du kan ta emot myndighetspost.

Varför hamnar skräppost i inkorgen?

Skräppostmeddelanden, som även kallas spam, kan vara till besvär i Inkorgen. Skräppostfiltret i e-Outlook identifierar meddelanden som sannolikt är skräppost och flyttar dem till mappen Skräppost. Du kan enkelt ändra nivån för skräppostskyddet eller automatiskt ta bort skräppost.

Hur förhindrar jag Skräppost?

Gör så här i stället: Släng misstänkta mejl direkt utan att först öppna dem. Blockera avsändaren genom att ange i ditt e-postprogram att framtida mejl från den avsändaren ska gå direkt i skräppostmappen. Du kan också rapportera spam till din e-postoperatör.

Är Kivra kostnadsfritt?

Kivra används av miljontals svenskar för att ta emot viktig post och kvitton digitalt. Tjänsten är kostnadsfri för dig som privatperson.

Är digital brevlåda gratis?

Skaffa en digital brevlåda Välj Digimail, e-Boks eller Kivra om du vill ha post från både det offentliga och från företag i din digitala brevlåda. I Min myndighetspost får du bara post från det offentliga. Din digitala brevlåda är gratis, miljövänlig och tillgänglig var du än är.

Varför släpper Gmail igenom så mycket Skräppost?

Enligt Google blockeras exempelvis 99,9 procent av all renodlad spam i Gmail. Det som slinker igenom är ofta något annat. Det kan vara reklam från en nätbutik där du har handlat, politisk propaganda från en bekant eller mejl från ett efterhängset ex.

Share this post