Ny

Vad star Skop for?

Vad står Skop för?

Företaget genomför kontinuerligt politiska opinionsundersökningar av olika slag, såväl vad gäller partipolitik som enskilda frågor som trängselskatt i Stockholm. 2012-09-21 ansökte opinionsundersökningsföretaget Skandinavisk opinion AB (Skop) om konkurs vid Stockholms tingsrätt.

Vem startade Sifo?

De moderna opinionsundersökningarna började utföras av den amerikanska samhällsforskaren George Gallup under 1930-talet.

Är Sifo statligt?

Kantar Sifo, tidigare TNS Sifo, är ett svenskt företag som utför marknadsundersökning, medie- och opinionsundersökningar. Företaget grundades ursprungligen 1954. År 2009 bytte företaget namn till TNS Sifo, efter att ägaren WPP köpt upp det internationalla ägarbolaget TNS (med det nordiska dotterbolaget TNS Gallup).

Kan ge scoop?

Scoop är ett branschuttryck inom tidningsvärlden för en sensationell nyhet med stort allmänintresse, med andra ord ett reportage som förväntas öka lösnummerförsäljningen. Underförstått är att en redaktion är ensam om nyheten. Skandaler är ofta scoop.

Vem äger Demoskop?

Demoskop grundades av Kreab 1989 och är förlagt i centrala Stockholm. Vd är Anders Lindholm. Tillsammans med sitt systerföretag Kreab Gavin Anderson ingår Demoskop i företagsgruppen Magnora AB.

Måste man svara när Sifo ringer?

Marie Kjellberg Pantesjö‎Sifo – för kommunikatörer Jag försöker hitta den studie där de försöker nå dig. Eftersom vi har väldigt många som rullar samtidigt, är jag inte alls säker på att jag lyckas innan de försöker nå dig på nytt. Mitt tips är att du bara låter bli att svara/trycker bort samtalet.

Vad gör Kreab?

Kreab[redigera | redigera wikitext] Företaget är verksamt inom områdena finansiell kommunikation, företagskommunikation och public affairs/samhällskontakter och har ca 400 medarbetare och kontor i 25 länder. Kreab ägs bland annat av Magnora AB (Peje Emilssons familjeföretag) och kommunikationskoncernen Omnicom.

Hur får man Sifo att sluta ringa?

Då försöker intervjuaren extra många gånger och hoppas att han/hon bara ringt olägligt tidigare. Du kan ju välja att svara och berätta att du inte vill delta i undersökningen. Det är absolut snabbaste sättet att bli struken från ringlistan.

Vad är en scoop?

Share this post