Blogga

Var stolt over sig sjalv?

Var stolt över sig själv?

Gå in djupt in i dig själv, hitta vem du är, acceptera dig och var stolt över den människan du är trots dina motgångar. Strunta i personer som ser ner på dig och var den människa som ser ner på dem istället.

Vad är jag stolt över?

Jag är stolt över att jag alltid försöker se saker ur flera vinklar och sätta mig in i andras situation. Jag är stolt över att jag aldrig agerar ur missunnsamhet, negativitet eller ilska. Jag är stolt över att jag vågar erkänna och rätta till mina misstag. Jag är stolt över att jag vågar vara stolt över det jag gör.

Är det viktigt att vara stolt?

– Stolthet är en av de starkaste krafterna vi har inom oss. Kanske har känslan av stolthet försvunnit eller blivit lite naggad i kanten – då är det dags att väcka känslan till liv igen – det kan skapa många positiva effekter både på ett personligt och professionellt plan.

Har den stolte sig?

Betydelse: Som har medvetande af eget värde och nog mycket lägger det i dagen; äfven (i god mening) lifvad af en ädel sjelfkänsla.

Vad är du stolt över i ditt arbete?

– Skriv ned vad stolthet är för dig och när du känner dig stolt på jobbet. Har du bidragit med något särskilt? Ett tips är att fundera över vad ditt arbete betyder för helheten. Du är värd att vara stolt och sträcka på dig när du gör din del, säger hon.

Vad är en tör?

Tör betyder ungefär detsamma som torde.

Har inget att yvas över?

Ordet yvas är en synonym till brösta sig och förhäva sig och kan beskrivas som ”vara stolt, vara högfärdig”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av yvas samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Vilka resultat är du mest stolt över att ha uppnått?*?

Patienten får hjälp hela vägen och behöver inte skickas i väg någon annanstans. — Jag är mest stolt över att få kunskap för att kunna hjälpa nya liv till världen på förlossningen. Jag ska kunna hjälpa blivande föräldrar när de är med om en av de största händelserna i deras liv.

Share this post