Populära

Hur vet man nar man behover bh?

Hur vet man när man behöver bh?

Det varierar väldigt mycket mellan personer och därför kan man inte utgå från ålder. Alla växer och utvecklas i olika takt. Så när behöver du egentligen en bh? När du inte känner dig bekväm utan en eller när du kan se brösten genom tröjan, eller också om de börjar göra ont när du går/sportar.

Vad kan man använda istället för bh?

Ett annat alternativ om man har svårt med vridrörelser är att bära body istället för bh. De flesta bodys har stängning i grenen men den behöver man inte utnyttja. Istället kan man kliva i bodyn på samma sätt som man tar på sig en baddräkt.

Hur gör man om man får mens i skolan?

När det gäller mens betyder det att skolan ska arbeta för att menstruation inte ska bli ett hinder i skolvardagen. Det ska finnas toaletter, papperskorgar, möjlighet att byta mensskydd när det behövs. Det är också bra om skolan har värktabletter och mensskydd att dela ut vid akuta behov.

Vad ska man göra om man är rädd för att få mens?

Om du har kontakt med din mamma och det är lugnt mellan er så kan hon säkert berätta om hur det var för henne när hon fick sin första mens och hon kan hjälpa dig att åka och köpa en bh. Om du är rädd för att få mens inför klassen så kan du använda trosskydd.

Vad ska man göra om man blöder igenom i skolan?

Sedan fortsatte dagen som förut med film, fika, skratt och en allmänt härlig dag. Så att blöda igenom i skolan är inte så farligt. Man får gå hem, och har man tur med tiden kanske äta lasange hemma till lunch.

Hur gör man för att få mens?

För att ägget ska bli befruktad måste du få in spermier i slidan. Då kan du bli gravid. Men om ägget inte blir befruktat stöts ägget och livmoderslemhinnan ut som en blödning. Det är det som är mensen.

https://www.youtube.com/watch?v=hHhV0Ibm56k

Vad ska man göra om man får mens i skolan?

Är det bra att gå utan bh?

Att skippa bh:n kan leda till att dina bröst mår bättre på flera sätt. Förutom att det leder till ett bättre blodflöde, riskerar man inte längre att ovälkomna ämnen samlas under det tajta plagget och orsakar infektioner, utslag och akne på huden runt brösten.

Share this post