Rekommendationer

Ar Zara ett svenskt marke?

Är Zara ett svenskt märke?

Zara är Inditex mest kända affärskedja, av kedjor som Massimo Dutti, Pull and Bear, Oysho, Uterqüe, Stradivarius och Bershka. Gruppen har sitt huvudkontor i A Coruña, Spanien, där den första Zara-butiken öppnade 1975.

Hur många länder finns Zara i?

Inditex har cirka 7.500 butiker, fördelade över 96 länder. Många av de mindre butikerna finns i Spanien.

Vilket land kommer Zara ifrån?

Den första Zara-butiken öppnades på 1970-talet i staden La Coruña i norra Spanien.

Vilket företag äger Zara?

InditexZara / Överordnad organisationInditex, Industria de Diseño Textil, S.A., är en spansk textil- och konfektionskoncern med säte i Arteixo, strax väster om A Coruña i Galicien. Wikipedia

Vart kommer Zaras kläder från?

Zara säljer kläder till män, kvinnor och barn, och affärsidén är lik H&M:s i det att man vill erbjuda mode av hög kvalitet till låga priser. 50 % av all produktion sker i Spanien och 26 % i övriga Europa. Resten av produktionen sker i bland annat Asien och Afrika.

Är Zara hållbart?

PÅ ZARA ARBETAR VI KONTINUERLIGT FÖR ATT GÖRA VÅR VERKSAMHET MER HÅLLBAR HELA TIDEN. SEDAN VI FÖRST UNDERTECKNADE FÖRENTA NATIONERNAS (FN) GLOBAL COMPACT OCH IMPLEMENTERADE VÅR FÖRSTA UPPFÖRANDEKOD 2001 HAR VÅRA SOCIALA OCH MILJÖMÄSSIGA MÅL BLIVIT MER KRÄVANDE.

Hur många butiker har Zara i Sverige?

Zara har totalt 156 butiker Sverige.

Vart tillverkar Zara sina kläder?

Är Zara ett företag?

Zara är ett världsledande företag inom internationellt mode. Företaget är en del av Inditex, en av världens största klädhandelskoncerner.

Är Zara ett aktiebolag?

Zara är ett världsledande företag inom internationellt mode. Företaget är en del av Inditex, en av världens största klädhandelskoncerner. Kunden är kärnan i vår speciella affärsmodell som integrerar design, tillverkning, distribution och försäljning via ett stort nätverk av egna butiker.

Hur många Zara butiker finns det i Sverige?

Vad gör Zara för miljön?

Nu meddelar klädjätten Inditex, moderföretag för klädkedjan Zara, att man kommer att fasa ut giftiga kemikalier ur hela sin leveranskedja till år 2020. ”I linje med Inditex långsiktiga hållbarhetsprogram inser Inditex det trängande behovet av att eliminera industriella utsläpp av alla farliga kemikalier”, skriver …

Share this post