Ny

Nar kan man boka pass 24 7?

När kan man boka pass 24 7?

Du kan tidigast boka in dig på ett pass 48 timmar innan det startar och senast 30 minuter innan det startar. Din biljett hämtar du ut i någon av våra biljettstationer tidigast 3 timmar, och senast 10 minuter, innan passet startar.

När avboka SATS?

Avbokning och bokningsbegränsning Du kan avboka ett gruppträningspass senast två timmar innan det startar. Om du glömmer att avboka tre pass under en månad, får du inte boka pass under en period på 14 dagar. Du kan ändå delta i pass genom att komma direkt till centret.

När kan man boka pass på Friskis?

Platserna släpps löpande, 7 dagar innan, 30 minuter efter avlutat pass går det att boka till veckan efter. Du kan boka en plats fram till senast 30 minuter innan passet börjar. Om du inte avbokar din plats senast 90 minuter innan passet startar får du en varning. Varningen varar i 90 dagar, faller bort löpande.

Hur Boka jag pass på Friskis och Svettis?

Boka pass snabbt och enkelt i vår app. Enklaste sättet att boka pass och hålla koll på vad som händer i föreningen är i vår nya app. Den heter Friskis och Svettis Riks och hittas i App Store eller på Google Play. Du kan boka pass sju dagar framåt.

Vilka fitness 24seven har gruppträning?

Gruppträning hos oss På Fitness24Seven erbjuder vi över 30 olika typer av gruppträningspass. Flera av passen är en del av Les Mills, vars stora gruppträningsutbud finns på gym i hela världen. Oavsett om du vill bli starkare, snabbare eller kanske rörligare finns det ett pass för dig.

Är Bodyattack bra träning?

En förkoreograferad konditionsklass med höga pulstoppar och funktionell styrka som passar alla som vill komma i form snabbt! Stegen är enkla och du behöver inte ha felfri koordination. LesMills Nordic BODYATTACK® är sportinspirerad konditionsträning som utmanar din styrka och uthållighet.

När släpps drop-in Friskis Uppsala?

Från och med den 22 februari kan du hämta ut din bokade biljett ända fram tills dess passet börjar. Anledningen till förändringen är att vi vill undvika trängsel och skapa en ännu tryggare träningsmiljö. Samtidigt tar vi bort drop-in platserna.

Vad är Modus Friskis?

Modus är ett av Friskis nya träningskoncept. Passet är ger en allroundträning, är enkelt att variera och kan köras nästan var som helst. Vägen till färdigt koncept var inte helt rak och gick igenom ambitiösa mål, en teamutmaning, en svettig sommar och den gamla kosttriangeln.

Vad kostar ett pass på Friskis och Svettis?

BETALA MÅNADSVIS MED AUTOGIRO

Årskort 349 kr/mån
Årskort student 285 kr/mån
Årskort senior 285 kr/mån
Årskort dag 285 kr/mån
Autogiro löpande 449 kr/mån 2 mån uppsägningstid

Share this post