Frågor

Hur mycket kostar Spotify family?

Hur mycket kostar Spotify family?

Familjemedlemmar som bor under samma tak kan använda upp till 6 Premium-konton. Testa en månad gratis – endast 189,00 kr/månad därefter. Villkor gäller. Erbjudandet med en gratismånad är inte tillgängligt för användare som redan har testat Premium.

Hur lägger man till familjemedlem i Spotify?

Logga in på sitt eget konto (eller registrera sig för ett eget konto) Bekräfta sin fullständiga adress….Bjud in eller ta bort medlemmar i en Family-plan

  1. Gå till din kontosida.
  2. Bläddra ner till Hantera dina familjekonton.
  3. Välj alternativet för att lägga till eller ta bort medlemmar.

Kan man dela på ett Spotify konto?

Ni kan lyssna var som helst. När vi har bekräftat att ni bor på samma adress kan ni båda använda era Spotify-konton var ni vill, på vilken enhet som helst.

Vad kostar Spotify Free?

Spotify är gratis Det kostar ingenting att använda Spotify, men du måste ha ett konto på tjänsten. Med Spotifys fria konto får du dock stå ut på reklam då och då mellan låtarna. För att slippa reklamen kan du prenumerera på Spotify.

Hur mycket kostar Spotify i månaden?

Därefter endast 109,00 kr/månad. Avsluta när som helst.

Hur kollar Spotify om man bor på samma adress?

För att få lov att använda Spotifys familjeplan skall användarna bo på samma adress. Genom att kräva in platsinformation om sina användare hoppas Spotify på att komma åt de som inte bor på samma adress men samtidigt använder Spotifys abonnemang för familjer.

Hur fungerar Spotify familj?

Premium Family är en rabatterad plan för upp till sex familjemedlemmar som bor tillsammans. Varje person i planen använder sitt eget konto, så ingen delar lösenord och alla behåller den musik och de spellistor som de själva har sparat.

Kan man lyssna två samtidigt på Spotify?

Spotify har börjat betatesta en ny funktion kallad ”Group Session” som gör det möjligt för flera användare att tillsammans styra musiken på en enhet.

Hur många användare på ett Spotify konto?

Premium Family är en rabatterad plan för upp till sex familjemedlemmar som bor tillsammans.

Share this post