Allmänning

Var ligger Torstens gard i Skane?

Var ligger Torstens gård i Skåne?

Även i år återvänder produktionen till ”Torstens gård” utanför Lund. Här var man för första gången år 2019. Då var det en fantastiskt belägen ödegård bland kohagarna, men den utgjorde en rejäl utmaning för gänget.

Vem äger Torstens gård?

Trädgårdstider

Språk svenska
Produktion
Produktionsbolag SVT
Producent Max Tellving
Sändning

Var är John Taylor trädgårdsmästare?

John Taylor kommer från Storbritannien men under början på 90-talet träffade han en svensk kvinna och begav sig till Sverige. Efter att relationen tog slut valde han att stanna kvar. Idag lever trädgårdsmästaren och cidertillverkaren i en lägenhet i Malmö tillsammans med sin nya fru Torun.

Vem äger gården i Trädgårdstider?

Svenska folket har tagit Trädgårdstider till sina hjärtan och följer troget sina kompisar John, Pernilla, Tareq och Malin. Följ med en inspelningsdag på gården Torstens! Producenten Max Tellvings röst rungar över Torstens gård. ”Tystnad, tagning, kaaamera!” Nu är det allvar och fokus som gäller – kameran rullar.

Var ligger Torstens trädgård?

Fakta om programmet Temat under 2021 är självhushållning. Nuvarande inspelningsplats, gården Torstens, ligger i Skåne. Årets upplaga av programmet är den elfte. Första året spelades programmet in i en lånad koloni.

Var spelas Trädgårdstider in 2022?

Den 22 februari, alltså nästan en månad tidigare än förra årets säsong, får tittarna i nio avsnitt följa Malin Persson, Tareq Taylor, Pernilla Månsson Colt och John Taylor när de återigen förvandlar Torstens gård utanför Lund. I år är temat väldigt passande ”hemester”.

Var ligger Torstens gård Trädgårdstider?

Våren har kommit till Torstens torp, den gamla ödegården utanför Södra Sandby. Och med den är även SVT:s Trädgårdstider tillbaka. I tisdags drog sjätte säsongen av programmet igång. – Det är alltid lite av en chock att komma tillbaka, säger inredaren Malin Persson som är en del av programledarkvartetten.

Var jobbar John Taylor?

Vad jobbar John Taylor med? John Taylor är utbildad trädgårdsmästare. I tjugo år arbetade han som slottsträdgårdsmästare på Malmö slott, byggde upp och utvecklade trädgården till en sevärdhet. Numera är han slottsträdgårdsmästare och konstnärlig ledare på Tjolöholms slott.

Var spelas Trädgårdstider in 2021?

Våra favoriter John, Pernilla, Malin och Tareq arbetar på i trädgården i Trädgårdstider. Var spelas Trädgårdstider in? Programmet spelas in utanför Lund och är alltså i växtzon 1.

Kan man besöka Trädgårdstider?

Nu har du chansen att få vara med i SVTs Trädgårdstider med bland andra örebroaren Pernilla Månsson-Colt. ”I sommar pågår inspelningarna av Trädgårdstider säsongen 2020 och till finalavsnittet bjuder vi in ett antal besökare bland våra tittare. Ta chansen att hälsa på Pernilla, Malin, Tareq och John”, skriver SVT.

Vem är trädgårdsmästare på Tjolöholm?

Västsverige Han är mest känd som den trivsamme tv-trädgårdsmästaren i SVT:s ”Trädgårdstider”. Som slottsträdgårdsmästare och konstnärlig ledare på Tjolöholms slott arbetar John Taylor med att utveckla och återskapa trädgården i den ursprungliga engelska Arts and Craft-andan. Det är en gråmulen höstdag.

Vilket land kommer Tareq Taylor från?

MalmöTareq Taylor / Födelseort

Vilka var med i Trädgårdstider från början?

Första året spelades programmet in i en lånad koloni. Pernilla Månsson Colt, John Taylor och Tareq Taylor var programledare. Malin Persson kom med 2015. Tittarrekordet ligger på över 1,2 miljoner.

Vilka medverkar i Trädgårdstider?

Våra favoriter John, Pernilla, Malin och Tareq arbetar på i trädgården i Trädgårdstider.

Utanför huset bredvid finns den nyanlagda Rosgården, med rosor, dahlior och många andra växter. Trädgården är ritad av trädgårdsmästare John Taylor.

Share this post