Ny

Har du uppehallsratt i Sverige?

Har du uppehållsrätt i Sverige?

Rätten för EU/EES-medborgare att vistas i Sverige utan uppehållstillstånd kallas uppehållsrätt. Du har uppehållsrätt om du till exempel är arbetstagare, egen företagare, studerar eller har tillräckliga medel för din försörjning. Om du har uppehållsrätt i Sverige behöver du inte kontakta Migrationsverket.

Vad är Familjedelning iPhone?

Med Familjedelning kan du och upp till fem andra familjemedlemmar dela prenumerationer på Apple-tjänster som Apple Music, Apple TV+, iCloud+, Apple Fitness+, Apple News+ och Apple Arcade. Familjegruppen kan också dela inköp från iTunes Store, Böcker och App Store samt en iCloud-lagringsplan.

Vad är Familjedelning på iPhone?

Med Familjedelning kan du och upp till fem andra familjemedlemmar dela på fantastiska Apple-tjänster som iCloud+, Apple Music, Apple TV+, Apple Fitness+, Apple News+ och Apple Arcade. Din grupp kan också dela iTunes, Apple Books och App Store-köp samt ett familjefotoalbum.

Hur ansöka om uppehållsrätt?

Om du inte kan ansöka på webben fyller du i blanketten Intyg om permanent uppehållsrätt, 174011, och skickar eller lämnar in den till någon av Migrationsverkets tillståndsenheter. Det kostar ingenting att ansöka om ett intyg om permanent uppehållsrätt.

Har du fått uppehållstillstånd eller uppehållskort under de senaste fem åren?

9. Har du fått uppehållstillstånd eller uppehållskort under de senaste fem åren? Uppehållstillstånd eller uppehållskort får du från Migrationsverket för att få vistas och jobba i Sverige.

Kan man resa med Uppehållstillståndskort utan pass?

Med permanent uppehållstillstånd kan du resa ut och in i Sverige. Det du behöver ha med dig är ditt giltiga pass och ditt giltiga uppehållstillståndskort. Uppehållstillståndskortet är inte en identitetshandling eller resehandling men måste tas med. Tänk på att du måste få ett nytt uppehållstillståndskort efter 5 år!

Share this post