Rekommendationer

Vem koper diamanter?

Vem köper diamanter?

Vi på diamantbrev köper lösa diamanter, diamantringar och guld. Vi har några av Sveriges bästa diamantgraderare och värderar dina diamanter i smycken såväl som lösa. Vi köper diamanter från de allra minsta storlekarna till de största.

Kan man handla på pantbanken?

Enligt Pantbankslagen får vi inte köpa in saker från våra kunder. Men då du som lånekund kan lämna in saker utan krav att hämta tillbaka det blir resultatet detsamma. Du får pengar direkt och du behöver inte betala tillbaka om du inte vill ha tillbaka föremålet.

Var kan man sälja sina smycken?

o Vi köper alla typer av smycken, vitt guld som gult och rött guld, från 14 karat och uppåt, även trasiga smycken, guldmedaljer, guldmynt, guldtackor och liknande guldföremål. o Hos Albrekts Guld är det enkelt, bekvämt och tryggt att sälja sitt guld och du möts alltid av vår trevliga och kunniga personal.

Hur mycket är en diamant värd?

Priset för en 1 carat diamant kan vara alltifrån 15 000 kronor till mer än 160 000 kronor för en väldigt välslipad diamant med hög kvalitet. En 2 carat diamant kan kosta så lite som 60 000 kronor eller så mycket som 800 000 kronor. Även här är priset på diamanten beroende på form, slipning, klarhet och färggrad.

Vem värderar diamanter?

Vi värderar och lånar på diamanter i alla möjliga slipningar. Vi belånar också på andra ädelstenar och halvädelstenar. Har du diamanter, safirer, rubiner, smaragder, topaser, opaler eller andra ädelstenar (och halvädelstenar) så kan vi värdera och belåna dem.

Hur mycket får man för diamanter?

Var säljer man smycken bäst?

Pantbanken eller Internet När man säljer sina guldsmycken till en specialistuppköpare kommer de istället att värderas efter det aktuella världsmarknadspriset, vilket kan vara en avsevärt högre summa än vad en trasig guldklocka inbringar på pantbanken eller hos guldsmeden.

https://www.youtube.com/watch?v=P0dSdeEhF_E

Share this post