Frågor

Vilken slips till svart skjorta?

Vilken slips till svart skjorta?

När du kombinerar slipsen ser du till att slipsens färg är mörkare än din skjorta och att den har en ljusare färg än kostymen eller samma färg som kostymen. Undantaget är den vita slipsen, den kan kombineras perfekt med till exempel en svart skjorta.

Vad passar till grå skjorta?

(se undersökningen i vår artikel om att färgmatcha kläder). Marinblå är en fantastisk färg att kombinera med grå, särskilt gråmelerat. Gråmelerat innehåller många toner som också återfinns i den marinblå, vilket gör dem till ett perfekt par.

Vilka byxor till svart skjorta?

Annars är svart skjorta till lite tvättade svarta jeans otroligt snyggt. Bär till detta svarta läderskor och svart flätat bälte.

Vad passar till svarta byxor?

Svarta kostymbyxor För dig som är lite längre så blir byxan snyggt croppad – och du som är lite kortare får en byxa som inte är för lång! Eftersom denna kostymbyxa är svart så passar den bra tillsammans med kavajer och toppar/ blusar i alla färger.

Vilken slips till vilken skjorta?

en rosa slips Den är perfekt med en vit eller ljusblå skjorta och en grå kostym. en röd slips Kombineras med en vit, blå och ljusblå skjorta. en orange slips Det ser bra ut med en orange, vit eller blå skjorta. en blå slips det harmoniserar med en blå skjorta med samma eller ljusare toner och även med en vit skjorta.

Vilka färger matchar med grått?

Färger som passar med grått Vill du ha en avslappnad, lugn och harmonisk atmosfär kan du kombinera med blå, lila, gröna eller bruna toner. Vill du ha ett rum som andas mer energi och kreativitet kan du gå mot den röd-gula delen av färgspektrat.

När kan man ha svart skjorta?

Är det mörk klädsel är en vit skjorta att föredra, men visst fungerar en svart också. Men du bör avstå från en vit slips, då blir det mer festbetonat och det passar inte. Modellen på skjortan har ingen större betydelse.

Share this post